International
Associate
Cabopino-GREHI Slutsåld
Ny konstruktion

Cabopino GREHI, Fantastiska bergsluttningsvillor till salu i Cabopino

Anpassningsbara bergsluttningsvillor med fantastisk utsikt till salu i Cabopino

  • Slutförd Q1 2019
  • Bygglov Beviljats

Helt nya villor med trädgårdar, pooler och fantastisk havs- och bergutsikt till salu i Cabopino.

Den här helt nya utvecklingen är belägen på bergsidan av Cabopino, en plats med storslagen naturlig skönhet med fantastisk havs-och bergsutsikt. En fridfull lokalisering dock endast 5 till 10 minuters körväg till allt området har att erbjuda. Med en charming hamn som har ett utmärkt gastronomiskt och komersiellt utbud, såväl som strandklubbar och loungebarer tillhandahåller Cabopino ett elegant och stilfullt hem vid havet.

Varje villa inom denna utvecklingen innefattar källare som kan anpassas till köparens behov oavsett om det gäller extra sovrum, ett biorum eller spelrum. Några källare har även garaget inbyggt. Bottenvåningen erbjuder öppna vardagsutrymmen med överflödigt naturligt ljus. Med tillgång till terrassen, poolen och trädgården är övergången mellan interiör och exterior smidig och ger maximal njutning av det utmärkta Medelhavsklimatet. Möjligheten att fatta beslut om designen säkerställer att huset är anpassat till individuella behov.

På första våningen av varje villa finns det 3 stora sovrum, av vilka det med noterbara är huvudsovrummet med eget badrum och terrass med fantastisk utsikt. Ytterligare anmärkningsvärda funktioner inkluderar duschkabin och helt igenom fantastisk inredningsdesign.

Några av dessa enastående hus har också takterrasser, det perfekta utrymmet för avslappning eller grillområde idealt för underhållning och avkoppling.

Helt enkelt en fantastisk ny utveckling i en exceptionellt naturlig belägenhet.

Höjdpunkter

  • Bergsluttnings-belägenhet med fantastisk utsikt
  • Anpassningsbara källare med valmöjlighet att välja till extra sovrum, spelrum eller hembio
  • Trädgård och pool-område för att njuta av Medelhavsklimatet
  • Några villor har takterrass
  • Enkel tillgång till alla tjänster och attraktioner i området
Cabopino-GREHI

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA