Born-Exclusive-Lofts
Pris from €140,000 Ny konstruktion

Unik Ny Bostadsutveckling med 4 lyx loft till salu i El Born

Få reda på mer om denna unika Nya Bostadsutvecklingen med 4 loft våningar i El Born.

  • Slutförd Q4 2017
  • Enheter tillgängliga 4
  • Sovrum 1, 2 & 4
  • Storlekar från 70m²
  • Uthyrnings rendering upp till 3.61%

Ny Bostadsutveckling med 4 hänförande loft våningar till salu i El Born, Barcelona.

Unik Ny Bostadsutveckling i hjärtat av El Born bestående av 4 hänförande loft. Dessa state-of-the-art fastigheter kan skryta med utsökt designerbjuder något lite annorlunda i den  charmiga Gamla Stan.

Combineringen ab minimalistisk Danisk design med ett loft i New-York stil gör bostadsutvecklingen till unika hem för de som söker något utöver det vanliga i  Barcelonas stadskärna. Våningarna har blivit designade med material av högsta kvalitet för att säkerställa en exceptionell slutprodukt. De är moderna men med antika detaljer för att skapa en varm och hemtrvlig miljö.


Varje unika loft har en terrass, perfekt för att njuta av långa sommarkvällar i vänners sällskap. Varje bostad har ocks¨ parkerings plats för en motorcykel. Själva byggnaden har blivit omsorgsfullt renoverad, den har hiss med direkt förbindelse till varje lägenhet för total komfort och bekvämlighet.  


2 av de underbara loften har pool på terrassen medan de andra 2 våningarna har en valbar utomhus Jacuzzi, en riktig lyx i hjärtat av stan.

Om inte det skulle vara nog så ger den vertikala trädgården en känskla av att vara nära skog och natur; en oas i stadens centrum.


Denna nya bostadsutveckling är perfek för dem som söker något unikt, något med utsökt design och någonstans man kan vara stolt över att kalla ens hem. 

Born-Exclusive-Lofts

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Loft €140,000 Våning 0 1 Sovrum 1 Badrum 70m² -
Lägenhet €1,195,000 Våning 2 2 Sovrum 2 Badrum 172m², Terrass 34m² 3.51%
Lägenhet €1,350,000 Våning 0 3 Sovrum 4 Badrum 274m², Terrass 55m² 3.56%
Takvåning €1,395,000 Våning 3 2 Sovrum 2 Badrum 135m², Terrass 109m² 3.61%

Läge

Belägna i El Born, inom Barcelonas charmiga Gamla Stan som karaktäroseras av trånga vindlande gränder, unika boutique afförer och pulserande atmosfär. El Born är den ideala platsen för att njuta till fulo av Barcelona, omgiven av trendiga restauranger, cafeer och tapas barer och nära Barcelonas sevärdheter och bekvämligheter.
Parkering 50m
Urquinaona metro 200m
Marknaden Santa Caterina 210m
Katedral 500m
Plaza de Catalunya 650m
Barceloneta stranden 2km

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile