Slutsåld
Born-Banys-Vells Ny konstruktion
22 tillgängliga bilder
Born-Banys-Vells Ny konstruktion

Born Banys Vells Våningar

  • Slutförd Q1 2017

Born Banys Vells Våningar

I en vacker, fullt restaurerad byggnad från året 1900 med en hekt ny hiss, finner vi denna magnifika nya bostadsutveckling bestående av 11 högklassiga fastigheter till salu. .
Det finns 6 plan med 2 ljusa och funktionellsa fastigheter på Första till Femte våningen, varav hölften har utsikt mot Banys Vells och andra halvan har utsikt mot Calle Mirallers och en takvåning på Sjätte våningen.  
Tio av lägenheterna är exteriöra, med en balkong till varje rum, har öppent koncept kök, 2 lstora sovrum, underbart högt i tak och restaurerade period detaljer. Fastigheterna växlar i storlek mellan 61 m² och 72 m², medan takvåningen ligger på 40 m² och kan skryta med en underbar 80 m² terrass.
De excellenta avslutningarna och utsökta designen på dessa nya fastigheter, tilsammans med deras oslagbara läge i Barcelonas historiska centrum, gör dem till ett utmärkt val för ett hem eller pied-a-terre i staden.
Leverans datum: Andra halvan av 2017.

Läge

Ny bostadsutveckling belägen i det hett eftertraktade Born distriktet i Barcelonas Gamla Stan, bara 5-minuters promenad från Santa Maria del Mar kyrkan. Detta område är berömt för dess fristående butiker, restauranger, barer och konst gallerier.

Born-Banys-Vells Ny konstruktion

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA