BENITEZ-16 Pris from 1 420 000 € Ny konstruktion

BENITEZ 16 Hus/Villor, Pozuelo, Madrid

  • Slutförd Q3 2024
  • Enheter tillgängliga 3
  • Sovrum 4
  • Storlekar från 383m²
  • Bygglov Beviljats

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i Pozuelo, Madrid med ett start pris på 1,420,000 €

Lucas Fox är stolta över att presentera denna boutiqueutveckling av 3 lyxiga radhus i en av de bästa delarna av Pozuelo de Alarcon, nära lokala bekvämligheter, viktiga internationella skolor och bara 8 minuters promenad till järnvägsstationen.

Invånare i Pozuelo njuter av det bästa av två världar, å ena sidan innebär det att bo i nära anslutning till naturen med tillgång till lokala parker och de bästa skolorna och universiteten i Madrid (The American School, Kensington School och British Council ligger 5 minuters bilresa bort ) och å andra sidan ligger Madrids centrum bara 20 minuter bort.

Licensen har beviljats, och bygget har startat, med förväntningar på att de stolta nya ägarna ska ta emot nycklar under tredje kvartalet 2024.

De enastående egenskaperna hos dessa underbara familjehem är den tidlösa men eleganta medelhavsdesignen, den höga energieffektiviteten (certifikat A) och de mycket högkvalitativa materialen och ytbehandlingarna.

I motsats till vissa andra nybyggnationer kommer dessa fastigheter fullt utrustade med pool och källare som ingår i priset.

Högt i tak och stora glasdörrar från golv till tak över hela vardagsrummets bredd ger en känsla av rymd och släpper in mycket naturligt ljus.

Arkitekterna har designat Benitez 16 med fokus på både komfort och funktionalitet hos den moderna familjen och ger möjlighet att personalisera vissa delar av fastigheten enligt individuella krav, med 4 eller 5 sovrum.

Till exempel, i hus A & B har du möjlighet att välja en öppen planlösning eller separat kök och källaren erbjuder en mängd intressanta distributioner.

Fastigheterna varierar i storlek från 383 till 436 m² byggda med A (383 m2) & B (392 m2) mycket lika i planlösning och fastighet C är störst med 436 m2 och underbar hörntomt och med tanke på dess läge kommer hus C att kännas som att bo i en fristående villa.

Kontakta Lucas Fox idag för att begära hela broschyren med detaljerade planritningar. Vårt säljteam står till ditt förfogande för att organisera ett besök på tomterna och/eller ett möte på vårt kontor på Avenida de Europa 38 i Pozuelo för att diskutera detaljerna och anpassningen.

BENITEZ-16 Ny konstruktion

Läge

Den här fastigheten ligger i ett privilegierat område i Pozuelo som har vuxit tills det når centrum av staden. Det har utmärkta förbindelser, eftersom Pozuelo-stationen är en del av C-7 och C-10-linjerna i Cercanías Madrid. Det har otaliga busslinjer tillgängliga och nattbussar som förbinder Pozuelo med Madrid och närliggande städer.

Dessutom betjänar linjer A och H Complutense University campus. Med bil kommer du till motorvägarna A-6, M-40 och M-503 på mindre än 5 minuter. För närvarande håller stadsfullmäktige i Pozuelo de Alarcón på att bygga ett cykelbananät för användning som fritidselement och som ett transportalternativ.

De skolorna som ligger närmast Estación-området är Alarcón-skolan, San José Cluny och Liceo Sorolla-skolan. När det gäller sjukhus och medicinska bekvämligheter inkluderar de bland annat sjukhuset Nuestra Señora del Rosario och universitetssjukhuset Quirón Salud i Pozuelo, samt sjukhuset Zarzuela och sjukhuset NISA Pardo i Aravaca-området.

Visa på kartan

BENITEZ-16 Pris from 1 420 000 € Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Uppläggnings plan
Hus/Villa - Reserverad Våning 0 4 5 392m² Uppläggnings plan
Hus/Villa - Reserverad Våning 0 4 5 383m² Uppläggnings plan
Hus/Villa 1 420 000 € Available Våning 0 4 5 436m² Uppläggnings plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now