International
Associate
Benahavis-XL
Pris from €405,000 Ny konstruktion

Exclusiva Benahavis Fastigheter

92 lägenheter och duplex takvåningartill salu i ny bostadsutveckling i Benahavis

  • Slutförd Q3 2018
  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 3
  • Storlekar från 133m²
  • Bygglov Beviljats

Enastående lägenheter och king size duplex tak våningar med underbara terrasser i denna hänförande nya bostadsutveckling i Benahavis.

Belöget på sidan av en kulle i Benahavis med priviligierad natur vyer är dena helt nya bostadsutveckling blivit designad efter de bästa naturvänliga och bioklimatiska kriteria. Minimal energi konsumtion tack vare sol paneler och hög kvalitet av termisk insulering skyddar miljön och sänker kostnaden på förbrukningen. 


Man har respekterat den naturliga formen på dalen och bostäderna är byggnda på många nivåer för att optimera panorama vyerna. Användandet av lokala växter och träd i grön och trädgårds områdena kommer att bädda in byggnaden harmoniskt i dess natur omgivning. De boende kan njuta av tillgång tillde underbara gemensamma trädgårdarna och pool. 


Det finns 92 rymmliga, moderna lägenheter tillgångliga i denna bostadsutveckling, utspridda på 4-våningars byggnader, var och en krönt av en extra stor takvåning. Varje enhet har blivit designad att njuta av de bästa vyerna och naturligt ljus. Detta ljus och vyerna, tillsammans med de luftiga rummen (över  standard stolrek) kommer att skapa ett unikt hem som erbjuder excellent livskvalitet.  Köken är integrerade i boytorna som i sin tur leder ut till terrassen.  Ett privat garage utrymme och förråds rum är inkluderat i köpet.


Ert hem blir levererat fullt utrustat med marmor golv, LED ljus, luftkonditionering och värme,  köks apparater och samtliga nädvändiga avslutningar och detaljer så man kan flytta in direkt och börja njuta av ert nya hem i Benahavis.

Benahavis-XL

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet €405,000 Våning 0 3 Sovrum 2 Badrum 133m², Terrass 63m² -

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA