Benahavis-UNO Pris from €427,000 Ny konstruktion
11 tillgängliga bilder
Benahavis-UNO Pris from €427,000 Ny konstruktion

Benahavis UNO Lägenheter, Benahavís, Costa del Sol

  • Slutförd Q3 2020
  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 2 & 3
  • Storlekar från 97m²
  • Bygglov Beviljats

Benahavis UNO Lägenheter, Benahavís, Costa del Sol

Idealiskt beläget 5 minuter från centrum av San Pedro byn och dess stränder, men ändå i ett vackert lugnt läge omgivet av en golfbana, hittar vi det här exklusiva nya bostadsprojektet som erbjuder 24 obefläckade nya bostäder till salu.

Visionen bakom projektet är en harmonisk och lyxig blandning av modern arkitektur, en hög livskvalitet och samband med de naturliga omgivningarna.

Komplexet har en fantastisk uppvärmd inomhuspool, gym och spa samt frodiga anlagda gemensamma trädgårdar med fruktträd, aromatiska växter och en stor utomhuspool. alla med spektakulär panoramautsikt över havet och bergen. Inomhus och utomhuspoolen är anslutna med en stor skjutdörr och designen av dessa områden påminner om Andalusiens moriska förflutna, med eleganta dekorativa egenskaper och en distinkt avancerad karaktär.

De 24 exklusiva bostäderna har antingen 2 eller 3 sovrum och mäter mellan 143 och 299 m². Dessa västlägefastigheter med Breeam-certifikat och Energy A-rating har hemautomationssystem, golvvärme, mysiga öppna bränder i vardagsrum och golv till tak fönster för rikligt naturligt ljus. Dessutom har penthouseegenskaperna möjlighet att installera en takpool. Vare sig en 2 eller 3 sovrum mark eller första våningen eller en 3-våning penthouse duplex, alla fastigheter har underbara privata utomhus utrymmen där invånarna kan dra nytta av det berömda Costa del Sol-klimatet.

Detta projekt är också det första hjärtskyddade bostadsområdet i området med en mobil defibrillator med geolokalisering och personlig 24h telefonsupport för invånarnas fullständiga sinnesro hela tiden.

slingor

  • Fantastiskt läge i Benahavis
  • 2 och 3 sovrum egenskaper att välja mellan
  • Privata terrasser och trädgårdar
  • Fabulous gemensam trädgård, pooler och spa

Läge

Denna nya utveckling av lyxiga lägenheter ligger vid foten av den natursköna vita staden Benahavis, i hjärtat av Costa del Sol. Det är bara några minuter från Marbella, Puerto Banús och Estepona, mindre än en timme från Málaga och Gibraltar internationella flygplatser och höghastighetståg (AVE), som har länkar till resten av Spanien.

Visa på kartan

Benahavis-UNO Pris from €427,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Lägenhet €427,000 Våning 1 2 2 97m² 38m² -
Lägenhet €830,000 Våning 2 3 3 302m² 168m² -

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA