International
Associate
Benahavis-OL2 Slutsåld
Ny konstruktion

Benahavis OL2 Lägenheter

Spektakulär modern arkitektur möter fantastisk naturlig omgivning i den här unika och exklusiva internationellt certifierade utveckligen.

  • Slutförd Q2 2020
  • Bygglov Beviljats

Fantastisk ny utvecklig på 2 och 3 sovrumslägenheter till salu med omfattande gemensamma trädgårdar och pooler, utmärkt belägenhet i Benhavis.

Dess belägenhet på bergsluttningen och fantastiska utsikt gör Benhavis-OL till ett väldigt speciellt projekt. Beläget nära La Quinta, åtnjuter utvecklingen vackra naturliga omgivningar samtidigt som det ligger inom lätt tillgänglighet till Puerto Banus och bekvämligheterna i Marbella stad. Den här andra fasen av projektet, kompplexen 7 och 8, inkluderar 2-och 3 sovrumslägenheter i låga byggnader omgivna av anlagda trädgårdar och poolområden.

Varje lägenhet är ljus, luftig och modern med skräddarsydd kvalitetsinredning, som använder sig av traditionella material som trä, arabiska kakelplattor och sten. Dessa traditionella element kombineras med toppmodern teknik och miljövänliga funktioner för att skapa en elegant och sofistikerad bostad. Benhavis-OL är den första utvecklingen som blir BREEAM-certifierad, världens ledande metod för hållbarhetsbedömning för nya byggnader.

Designade för att erbjuda en mysig inredning med åtskillig avskildhet samtidigt som de har förbindelser med exteriören via golv-till tak glasdörrar som ger överflödigt med naturligt ljus och avundsvärd havsutsikt.

Varje fastighet har en tilldelad parkeringsplats i garaget, och ett förråd. Förväntat färdigställande av den här fasen första kvartalet av 2020.

Höjdpunkter

  • Underbar naturlig inramning och lätt tillgång till Marbella
  • 2-och 3 sovrumsfastigheter
  • Gemensamma anlagda trädgårdar och pooler
  • Utmärkt havsutsikt
  • Skräddarsydd inredning
  • Garageutrymme och förrådsrum
Benahavis-OL2

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA