International
Associate
Benahavis-OL Senaste enheterna
Ny konstruktion

Benahavis-OL Våningar

Spektakulär nutida arkitektur möter hänförande natur omgivingar i denna unika och exklusiva, internationellt certifierade bostadsutveckling

  • Slutförd Q3 2019
  • Bygglov Beviljats

En ny bostadsutveckling på 90 våningar med 2 eller 3 sovrum och stora gemensamma trädgårdar och pooler till salu i ett utmärkt läge i Benahavís.

Benahavis-OL njuter av ett unikt läge på en bergssida nära La Quinta med fantastiska vyer mot havet och de naturliga omgivningarna, medan det ligger lätt tillgängligt nära Puerto Banus och samtliga bekvömligheter i Marbella Town. Denna första fasen består av 90 våningar med 2 eller 3 sovrum i 3 lägre byggnader, omgivna av vackert designade trädgårdar gardens och pool områden.

De 2 och 3-sovrums våningarna är ljusa, luftiga, moderna våningar som ståtar med vackra interiörer med traditionella material så som trä, arabiska klinkers och sten.  Detta kombinerat med vassaste nya teknoligin och eco-vänliga installationer. Det kommer att bli den första bostadsutvecklingen certifierad av BREEAM, världens ledande hållbarhetsbedömningsmetod för nya byggnader.

Dessa hem har blivit designade att erbjuda mysiga interiörer med mycket privat sförer medan de förbinds med exteriören med golv till tak glas dörrar som ger mycket naturligt ljus och attraktiv havs utsikt.  

Varje fastighet hare gen parkerings utrymme i garaget och förrådsrum. Denna fasen beräknas att stå färdig i Oktober 2019.

Höjdpunkter

  • Underbart natur läge men lätt tillgängligt till Marbella
  • 2 och 3-sovrums fastigheter
  • Designade gemensamma trädgårdar och pooler and pools
  • Underbar havs utsikt
  • Utsökt interiör
  • Garage parkerings plats och förrådsrum storage
Benahavis-OL

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering

Senaste enheterna

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA