International
Associate
Basses-de-Sant-Pere Slutsåld
Ny konstruktion

Basses de Sant Pere Våningar

16 enastående lägenheter i ny bostadsutveckling till salu i Born, Barcelona. Stiliga Barcelona fastigheter att köpa i ett utmärkt läge.

  • Slutförd Q1 2017

16 hänförande designer våningar i ny bostadsutveckling i en extremt väl renoverad byggnad i Born, Barcelona. Beläget i ett mycket attraktivt område i Born, iväg från turist stråken men bara en kort promenad från Park de la Ciutadella.

Tidigt 1900 tals byggnad som blivit total renoverad och behållt original tidsenliga detaljer som sten fasaden och andra arkitekt element. 
Den nya bostadsutvecklingen består av 16 lägenheter med stor variation på storlek och layout med rena. öppna ytor, blandad modern design med original tdsenliga detaöljer. Skryter med hög klassiga avslutningar och naturligt ljus.

Basses-de-Sant-Pere

Läge

Ciutat Vella, elller Gamla Stan anses av många vara hjärtat av Barcelona, och utgörs främst av fyra områden– El Borne, Gamla Stan, El Raval och Barceloneta – vilka samtliga har charm av den gamla världen och länkas samman med smala, slingrande gränder. Det finns en rikedom av barer, restauranger, affärer och diverse kultur genom El Born, vilket gör det till en uppenbar plats att köpa Barcelona fastigheter i. Born är kvarteret med Cuitat Vella till höger om Via Laietana, sträckande från Paseo Colon upp till Plaza Urquinaona. Toppen av Born kan också omnämnas som St Pere. Hem till Picasso museumet, den nyrenoverade marknaden Santa Caterina, den gotiska Santa Maria del Mar katedralen, och ett uppbud av barer, up market butiker längs Paseo del Borne i Barcelona; har Borne blivit ett av de mest populära downtown platserna att vara på

Lokal frafik förbindelser och lokala bekvämligheter är utmärkta, aoch stränderna vid Barceloneta och Villa Olimpica ligger också i närheten.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA