Slutsåld
Ataulf-7 Ny konstruktion
22 tillgängliga bilder
Ataulf-7 Ny konstruktion

Ataulf-7 Våningar

Ataulf-7 Våningar

Denna historiska byggnad med en unik entré erbjuder nyrenoverade fastigheter med underbara designerinteriörer och ett avundsvärt läge i Gòtic-kvarteret, bara en kort promenad från Port Vell, den nyligen renoverade lyxiga hamnen och Barcelonas stränder.

Den består av 1 våning, 8 standard lägenheter och 2 spektakulära takvåningar på översta våningen. Takvåningarna har en generös privat terrass och byggnaden erbjuder också en fantastisk gemensam terrass med utsikt över staden.

De rymliga lägenheterna är uppmätta från 58 m² till 118 m². De rymliga lägenheterna har högt i tak med träbjälkar, charmiga restaurerade historiska detaljer och vacker utsikt över gatan eller det pittoreska torget från en av de 2 fasaderna.

Lägenheterna har vackert utformats med ett framgångsrikt äktenskap med ny teknik och historisk charm, alla färdiga till en exceptionellt hög standard. Idealisk som en fastighetsfastighet med upp till 4% och potential för hög kapitaltillväxt. primärbostad eller pied-à-terre.

slingor

  • Centralt läge i stadsdelen Gòtic
  • Unik historisk byggnad med 2 fasader och spektakulär entré
  • Bevarade originalfunktioner med modern blandning av avancerade finish
  • Gemensam terrass

Extras

Denna historiska byggnad med en unik entre erfbjuder nyrenoverade bostäder med underbart designade interiör och ett avundsvärtc läge i Gotiska Kvarteret, bara en kort promenad från POrt Vell, den nyligen uppsnoffsade lyx marinan och stränderna på  Barceloneta.
Utgörs av 1 botten plans fastighet, 8 standard lägenheter och 2 spektakulära takvåningar på högsta våningen. Takvåningarna stolserar med vars en privat terrass och byggnaden erbjuder också en fantastisk gemensam terrass med utsikt över staden. 
Mått från 58 m² till 118 m², har de rymmliga våningarna högt i tak med trä bjälkar, charmigt renoverade historiska inslag och vacker vy av gatan eller gulligt litet torg från en av de två fasaderna.  
Våningarna har blivit vackert designade i ett giftermål mellan ny teknologi och historisk charm, alltavslutat i exceptionellt hög standard. Perfekt som investerings objekt me årlig rendering på  upp till 4% och potential på strakt växande kapital; första hem, eller pied-à-terre.
Höjdpunkter
Central läge i Gotiska Kvarteret 
Unik historisk byggnad med 2 fasader och spektakulär ingång
bevardae historiska inslag med modern hög klassig avslutning  
Gemensam terrass

Läge

Denna nya bostadsutveckling har ett underbart läge i de Gotiska kvarteret i Barcelonas Gamla Stan, på Calle Ataulf. Det är praktiskt beläget mellan den berömda Ramblas och Via Laietana, med Barcelonas Katedral bakom sig och stadens hamn framför sig.  
Med de chica oberoende butikerna i Born  området och den glamorösa OneOcean Club, Maremagnum shopping centrum och ett utbud av museum, gallerier och matställen framför dörren så utgör dessa fastigheter en oslagbar bas från vilken man kan njuta av vad denna unika Medelhavsstad har att erbjuda.  

Visa på kartan

Ataulf-7 Ny konstruktion

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA