International
Associate
Ataulf-7 Senaste enheterna
Pris from €595,000 Ny konstruktion

Ataulf-7 Våningar

1, 2 och 3-sovrums fastigheter att köpa i ny bostadsutveckling i El Gótico

  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 2
  • Storlekar från 116m²
  • Uthyrnings rendering upp till 4.44%

11 våningar till salu i denna nya stiliga bostadsutveckling belägen i en historisk byggnad i Barcelonas charmiga Gotiska Kvarter med period detaljer, en unik lobby och en underbar gemensam terras.

Fullständig beskrivning av denna fastighet finns endast tillgänglig på engelska

Extras

Denna historiska byggnad med en unik entre erfbjuder nyrenoverade bostäder med underbart designade interiör och ett avundsvärtc läge i Gotiska Kvarteret, bara en kort promenad från POrt Vell, den nyligen uppsnoffsade lyx marinan och stränderna på  Barceloneta.
Utgörs av 1 botten plans fastighet, 8 standard lägenheter och 2 spektakulära takvåningar på högsta våningen. Takvåningarna stolserar med vars en privat terrass och byggnaden erbjuder också en fantastisk gemensam terrass med utsikt över staden. 
Mått från 58 m² till 118 m², har de rymmliga våningarna högt i tak med trä bjälkar, charmigt renoverade historiska inslag och vacker vy av gatan eller gulligt litet torg från en av de två fasaderna.  
Våningarna har blivit vackert designade i ett giftermål mellan ny teknologi och historisk charm, alltavslutat i exceptionellt hög standard. Perfekt som investerings objekt me årlig rendering på  upp till 4% och potential på strakt växande kapital; första hem, eller pied-à-terre.
Höjdpunkter
Central läge i Gotiska Kvarteret 
Unik historisk byggnad med 2 fasader och spektakulär ingång
bevardae historiska inslag med modern hög klassig avslutning  
Gemensam terrass

Ataulf-7

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet €595,000 Våning 1 2 Sovrum 3 Badrum 116m² 4.44%
Takvåning €895,000 Våning 4 2 Sovrum 2 Badrum 117m², Terrass 65m² 3.62%

Senaste enheterna

Läge

Denna nya bostadsutveckling har ett underbart läge i de Gotiska kvarteret i Barcelonas Gamla Stan, på Calle Ataulf. Det är praktiskt beläget mellan den berömda Ramblas och Via Laietana, med Barcelonas Katedral bakom sig och stadens hamn framför sig.  
Med de chica oberoende butikerna i Born  området och den glamorösa OneOcean Club, Maremagnum shopping centrum och ett utbud av museum, gallerier och matställen framför dörren så utgör dessa fastigheter en oslagbar bas från vilken man kan njuta av vad denna unika Medelhavsstad har att erbjuda.  

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA