International
Associate
Atalaya-CA3 Senaste enheterna
Ny konstruktion

Atalaya CA3 Lägenheter, Atalaya, Costa del Sol

Spektakulär ny fas i populärt bostadsområde i Västra Marbella, belägen i magnifika trädgårdar med året om uppvärmd pool och nära till alla bekvämligheter.

  • Slutförd Q3 2019

En ny fas I denna bostadsutveckling erbjuder 46 moderna lyx våningar till salu i Atalaya, Andalucía

Muromgärdat bostadsområde mellan Marbella och Estepona med top kvalitets lägenheter och vindsvåningar i 5 låg densitet byggnader på en yta av  9,000 m² med otroliga gemensamma trädgårdar och en enastående uppvärmd pool utomhus. Poolen är det central i denna bostadsutveckling och bostäderna har designats med utomhus liv i åtanke.

Det finns olika enhets sorter att välja mellan inclusive 2 och 3 sovrums lägenheter med terrasser, takvåningar med två terrasser och botten plan lägenheter med private trädgårdar..

Dess a energy effektiva hem med A listade installationer erbjuder eleganta moderna utrymmen fulla av naturligt ljus och utsmyckade med avslutningar av högtsa kvalitet och material utförande. Samtliga bostäder kommer med förråds rum och parkerings plats.  

Här kan de boende njuta av otroliga vyer från terrasserna I samtliga bostäder. Omgivna av nature  erbjuder detta complex moderna hem med autentisk Andalusisk charm.  

Höjdpunkter

  • Olika typer av lägenheter och vindsvåningar
  • Stora gemensamma trädgårdar
  • Specktakulär utomhus pool
  • Privata terrasser och trädgårdar
  • Energi effektiva installationer och modern design i arkitekturen
Atalaya-CA3

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering

Senaste enheterna

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA