Slutsåld
Argenter-Apartments Ny konstruktion
19 tillgängliga bilder
Argenter-Apartments Ny konstruktion

Argenter Apartments Lägenheter, El Born, Barcelona

Argenter Apartments Lägenheter, El Born, Barcelona

Denna helt nya utveckling erbjuder en fantastisk samling av stadscentrum i El Born. Fullt genomförd och redo att flytta in, det här är ett spännande tillfälle i ett av Barcelonas mest livliga stadsdelar. Utvecklingen ligger väldigt bra precis bredvid Passatge de les Manufactures, som nyligen genomgick ett fullständigt renoveringsprojekt och är nu hem för det berömda Yurbban Passage Hotel & Spa och det mycket populära hälsosamma köket Flax & Kale.

Förutom denna utmärkta miljö står dessa lägenheter också ut för sitt fantastiska naturljus med tanke på att varje enhet har en terrass, en lyx på en sådan central plats.

Två och tre sovrum är tillgängliga i lägenheter från 99m² till 159m². Modern inredning har kombinerats elegant med originalfunktioner, inklusive träbalkar, för att skapa funktionella men charmiga stadshem.

Kontakta oss för mer information.

slingor

  • Modern inredning kombinerad med periodegenskaper
  • Varje lägenhet har en terrass
  • Beläget bredvid Passatge de les Manufactures
  • Nära till Yurbann Passage Hotel & Spa och Flax & Kale restaurang

Läge

Denna utmärkta nya utveckling ligger i El Born, ett mycket eftertraktat område i Gamla stan tack vare sitt breda gastronomiska och kulturella utbud. Inbäddat i historia och kultur, är det nyrenoverade Passatge de les Manufactures hem för Yurbann Hotel & Spa och hälsosam restaurang- och kalapassage. Resten av staden kan lätt utforas både till fots och med kollektivtrafik och stranden ligger också inom räckhåll.

Visa på kartan

Argenter-Apartments Ny konstruktion

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA