International
Associate
AM49
Pris på begäran Ny konstruktion

Ausiàs March 49 Våningar

Hänförande Ny Bostadsutveckling belägen i Barcelon's åtråvärda Eixample distrikt

  • Slutförd Q4 2020
  • Enheter tillgängliga 10
  • Sovrum 2, 3 & 4
  • Storlekar från 125m²
  • Uthyrnings rendering upp till 3.83%

En utmärkt renoverad byggnad, idealt belägen i det högt eftertraktat Eixample distriktet i hjärtat av Barcelona.

Ultra-modern byggnad bestående av 2, 3 eller 4-sovrums lägenheter med 120m² av terrasser med en pool på första våningen, tio 2 eller 3-sovrums lägenheter på de fäljande fem våningarna och en spektakulär 3 eller 4-sovrum duplex vindsvåning på de två övre våningarna, skryter med fantastika terrasser på båda planen med Jacuzzi och hänförande vyer över staden Barcelona. Parkering och förråd är inkluderade i samma byggnad.
Lägenheterna har blivit vackert designade av berömda arkitekt byrån GCA Architects, combinerande ny teknologi med vass design. Detta är reflekterat i  den exceptionellt höga kvaliteten på detaljernaoch materialn som användts inklusive:
• Naturlig ek parkett golv
• Moderna, llyxiga kök, fullt utrustade med högvärdiga apparater (ugn, induction spis, microugn, kyl, frys, diskmaskin) och vita marmor arbetsytor 
• Tvätt rum med tvättmaskin/torktumlare
• Dubbel inglasade fönster 
• Energy effektiva installationer inklusive aerotermal uppvärme och luft konditionerings system
De rymliga lägenheterna mäter sig från 125m² och njuter av högt i tak och stora fönster, vilket säkrar mycket naturligt ljus.
Dessa vackert renoverade lägenheter utgör ideala första residens, investerings fastighet eller pied-à-terre. Tack vare deras närhet till Plaça Catalunya, är fastigheterna extremt bra förbundna med resten av staden, Barcelonas stränder och den nyligen förfinade Marina Port Vell.

Dokumentation

AM49

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet Reserverad Våning 2 2 Sovrum 3 Badrum 130m² 3.77%
Lägenhet Reserverad Våning 6 2 Sovrum 3 Badrum 125m² 3.74%

Läge

Eixample, som på Katalanska betyder 'förlängning', är Barcelonas mest centralt belägna kvarter. Området karaktäriseras av dess gator i ett rutmänster , visionen av arkitekten Ildefons Cerdà, som kombinerade behovet av trafiken med ljus och ventilation. De boendes behov togs också med i beräkningen så man finner skolor, sjukhus och marknader med jämna mellanrum. Art Nouveau och Modernista arkitektur dominerar området, ispeciellt av Antoni Gaudí vars verk La Sagrada Família, Casa Batlló, och La Pedrera alla kan hittas här. Det finns också många nya buggnader så väl som kontor, marknader, restauranger, hotell, biografer och internationella designer affärer. Det är också det centrala business distriktet i staden där Bärsen och bankernas huvud kontor ligger. Stadens härförande främsta boulevard Paseo de Gracia delar distriktet i 'Eixample Vänster' och 'Eixample Höger' och blandas in i distriktet Gracia.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA