Slutsåld
Alvarado-Homes Ny konstruktion
9 tillgängliga bilder
Alvarado-Homes Ny konstruktion

Alvarado Homes Lägenheter, Tetuán, Madrid

  • Bygglov Beviljats

Alvarado Homes Lägenheter, Tetuán, Madrid

Denna nya utveckling ligger i Madrids stadsdel Tetuán och representerar en fantastisk möjlighet i centrum av Madrid. Tetuán, Madrids snabbast växande stadsdel, lockar unga människor och yrkesverksamma; intill stadens finans- och affärsdistrikt och nära Paseo de la Castellana, är det perfekt beläget för dem som bor och arbetar i den spanska huvudstaden.

Utvecklingen består av moderna lägenheter av hög kvalitet, alla med privat lagringsutrymme. Det finns parkeringsplatser i byggnaden bredvid. Lägenheterna sticker ut för sina öppna utrymmen, högt i tak och fantastiskt naturligt ljus tack vare stora fönster och terrasser. Komfort och kvalitet var de främsta frågorna när det gäller att välja material och ytbehandling. lägenheterna är utrustade med golvvärme (varm och kall) och köken är utrustade med avancerade apparater.

Ett fantastiskt alternativ för dig som söker ett helt nytt hem i ett centralt Madrid-läge.

slingor

  • Beläget i Tetuán, i centrum av staden
  • Nära Madrids finans- och affärsdistrikt
  • Material och finish av hög kvalitet
  • Öppet utrymme, stora fönster och rikligt med naturligt ljus
  • Förvaring och parkering ingår

Läge

Ny utveckling belägen i Tetuán, ett centralt grannskap i Madrid nära finans- och affärsdistriktet samt det exklusiva Paseo de la Castellana. Det finns utmärkta kollektivtrafikförbindelser med tunnelbanestationerna Cuatro Caminos och Alvarado i närheten, liksom flera busslinjer. Flygplatsen kan nås på bara 15 minuter med bil eller 35 minuter med kollektivtrafik.

Visa på kartan

Alvarado-Homes Ny konstruktion

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA