AltosDelHipodromo2 Pris from €1,750,000 Ny konstruktion
7 tillgängliga bilder
AltosDelHipodromo2 Pris from €1,750,000 Ny konstruktion

AltosDelHipodromo2 Hus/Villor, Aravaca, Madrid

  • Slutförd Q2 2021
  • Enheter tillgängliga 5
  • Sovrum 4
  • Storlekar från 288m²
  • Uthyrnings rendering upp till 4.94%
  • Bygglov Beviljats

AltosDelHipodromo2 Hus/Villor, Aravaca, Madrid

Lucas Fox är nöjd med att presentera denna villa, som utgör en del av en mycket exklusiv utveckling av 14 lyxhus med en familj med privata trädgårdar och pool, på tomter på 600 m² i en mycket säker gated community på ett priviligerat läge i Valdemarin, på mindre än 10 minuters bilresa från centrum av Madrid.

Detta projekt är designat av den berömda brasilianska arkitekten Marcio Kogan, vars arbete utmärker sig för sina skarpa linjer, stora överhängande strukturer som demonstreras av den fantastiska verandan, hans preferens för öppna planlösningar och optimal användning av allt tillgängligt utrymme. En annan enastående funktion är överflödet av naturligt ljus för att komma in i alla rum i huset genom stora fönster och takfönster.

Den här privata utvecklingen har bara en åtkomstpunkt och fördelar med en dygnet runt-conciergetjänst och ett modernt säkerhetssystem med optiska och termiska perimeter-kameror.

Dessa förstklassiga egenskaper, som sticker ut för den högsta kvaliteten på material, ytbehandling och hållbarhet, ger de mest krävande kunderna 288 m² bostadsyta med en mycket praktisk fördelning över 3 våningar.

Denna husbyggare förstår att vi lever i en värld där låg energiförbrukning och miljövänlig design blir allt mer uppskattad och därför är ekologi ett kärnfokus för framtidens hem. Husen är standardutrustade med aerotermiska och "kalla tak" -system och ett geotermiskt system erbjuds som tillval; denna teknik ger ägarna extremt låga energikostnader.

På bottenvåningen hittar vi en stor öppen planlösning - matsal på nästan 60 m² som är direkt ansluten till en täckt veranda på 52 m² genom golv-till-tak glidande glasdörrar. De inre och yttre delarna av huset flyter naturligt in i varandra och detta skapar en underbar levande upplevelse med stor känsla av rymd och koppling till naturen.

Vardagsrummet är separerat från köket med en stor träpanel som också döljer trapphuset. Köket är fullt utrustat med apparater med mycket hög märke och har också direkt tillgång till trädgården.

På första våningen hittar vi familjens sovrum. Det stora sovrummet har ett stort badrum med både badkar och dusch och har också en privat terrass på 20 m² med utsikt över den privata trädgården. Det finns ytterligare två sovrum, båda med inbyggda garderober och eget badrum.

I källaren hittar vi serviceområdet.

Den underbara trädgården är värd för en pool, vars storlek och form kan anpassas. Landskapsarkitekturen är designad av Isabel Duprat, som har samarbetat framgångsrikt i många av Marcio Kogans projekt.

Sammanfattningsvis är dessa underbara egenskaper byggda med högsta kvalitet på material och ytbehandlingar och utrustade med den mest avancerade energiteknologin verkligen framtidens hem. De kommer att locka familjer för den komfort och livsstil som erbjuds och investerare både för sin hållbarhet och låga underhållskostnader.

Tveka inte att kontakta oss för mer information, vi ger gärna detaljerade planlösningar och broschyrer på begäran.

Läge

Valdemarin är ett av de mest välbärgade, säkra och prestigefyllda områdena väster om Madrid. Det är den livsmiljö som väljs för C-svitchefer, expats och diplomater på grund av livsstilen och internationella skolor som erbjuds och den fantastiska infrastrukturen. Det är omgivet av stora tallskogar som erbjuder alla typer av utomhusaktiviteter och hög kvalitet luft.

Det finns direkt tillgång till ringvägen M-40 och A6 som förbinder Valdemarin till centrala Madrid på mindre än 10 minuter och till Barajas internationella flygplats på 20 minuter.

Det kollektiva transportnätet är effektivt. Det finns en busshållplats 4 minuters promenad bort med avgångar var 15 minut till centrum (Moncloa).

De flesta viktiga internationella skolor (den engelska Montessori-skolan, Kensington School, The American School of Madrid, Aquinas American School, British Council School för att bara nämna några) ligger alla inom 10 minuters bilresa.

Sjukhus "Vithas Nisa" och Sanitas "La Zarzuela" ligger båda 5 minuters bilresa bort.

Visa på kartan

AltosDelHipodromo2 Pris from €1,750,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Hus/Villa €1,750,000 n/a 4 4 288m² - 4.94%
Hus/Villa €1,750,000 n/a 4 4 288m² - 4.94%
Hus/Villa €1,750,000 n/a 4 4 288m² - 4.94%
Hus/Villa €1,750,000 n/a 4 4 288m² - 4.94%
Hus/Villa €1,750,000 n/a 4 4 288m² - 4.94%

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA