Slutsåld
Alcala-Retiro Ny konstruktion
7 tillgängliga bilder
Alcala-Retiro Ny konstruktion

Alcala Retiro Lägenheter, Goya, Madrid

  • Slutförd Q2 2020

Alcala Retiro Lägenheter, Goya, Madrid

Denna magnifika nya utveckling erbjuder 12 bostäder i en klassisk byggnad som har totalrenoverats i hjärtat av Madrid, några minuters promenad från den emblematiska Retiro-parken.

Byggnaden har totalrenoverats och har attraktiva originella funktioner som den klassiska fasaden, som skiljer den som en av de mest speciella byggnaderna i stadsdelarna i Ibiza och Salamanca. Interiören har också bibehållit några av dessa ståtliga periodegenskaper och kombinerar dem samtidigt med en modern design med utmärkta ytor.

Fastigheterna sträcker sig i storlek från 111 m² till 157 m². De erbjuder stora ljusa rum med ett halvöppet kök och 2-3 sovrum med privata badrum. Två av dem har också stora terrasser på 90 m² och 40 m², som nås från vardagsrummet. Dessutom har alla hem ett förråd.

En annan unik egenskap i denna utveckling är att byggnaden har en stor uteplatsträdgård. Vissa av lägenheterna har utsikt över uteplatsen genom stora fönster, vilket skapar en känsla av att vara i en oas i centrum av Madrid.

En exceptionell möjlighet för dig som söker ett exklusivt hem i hjärtat av staden.

slingor

  • Helt renoverad klassisk byggnad
  • Stor anlagd uteplats
  • Modern design och oslagbar finish
  • Rymliga ljusa lägenheter, två av dem med stora terrasser
  • Förråd ingår

Läge

Denna utveckling är på ett oslagbart läge, på en av de mest emblematiska och exklusiva gatorna i Madrid, nära Retiro-parken, där du kan ta en promenad eller utöva sport. Det ligger också nära shopping- och fritidsområden, såväl som många utmärkta restauranger.

Visa på kartan

Alcala-Retiro Ny konstruktion

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA