ALABRIGA Pris from 1 213 170 € Ny konstruktion
ALABRIGA Pris from 1 213 170 € Ny konstruktion

ALABRIGA Lägenheter, S'Agaró Centro, Costa Brava

  • Enheter tillgängliga 29
  • Sovrum 2 & 3
  • Storlekar från 132m²

ALABRIGA Lägenheter, S'Agaró Centro, Costa Brava

Lucas Fox har förmånen att presentera Alàbriga Hotel & Home Suites, en autentisk oas av lyx och sofistikering belägen i den exklusiva bukten Sant Pol, i den idylliska staden Sant Feliu de Guíxols, nära S'Agaró, en av de mest värdefulla juvelerna på Costa Brava.

Namnet "Alàbriga" framkallar glansen av ett legendariskt hotell som glänste under decennierna av 60- och 70-talen. Detta namn, med feniciska rötter i regionen Sant Feliu de Guíxols, med dess betydelse "Fästning i solen", är Den integreras sublimt i miljön, som utan tvekan är en av de mest spektakulära enklaverna i Medelhavet. Alàbriga Hotel & Home Suites har ett verkligt exceptionellt kustläge i S'Agaró.

Om din dröm är att äga en fastighet som kombinerar överflöd av ett 5-stjärnigt hotell med bekvämligheten av ett exklusivt hem, är Alàbriga Homes den definitiva investeringen.

Denna sublima resort ger sina framstående ägare exklusiv tillgång till faciliteter i världsklass, inklusive en pool designad för att njuta av både vuxna och barn, ett spa i världsklass, två fina restauranger, utvalda barer, en bemannad reception 24 timmar om dygnet. dag, rumsservice, bastu, turkiskt bad, toppmodern säkerhet, elit concierge, ett utrymme dedikerat till de små, lyxig tvättservice, butlers, oklanderlig städning, parkering, ett förstklassigt gym, en dröm evenemangsrum och en fantastisk trädgård.

Erbjudandet omfattar en exklusiv uppsättning av 29 fastigheter till salu, fördelade i fyra kategorier av exceptionella lägenheter: Deluxe, Premium, Grand Club och Pent-house. Dessa bostäder varierar i storlek, med alternativ med två, tre och fyra sovrum, inklusive lyxiga lägenheter på bottenvåningen med privata trädgårdar och takvåningar som erbjuder solterrasser och privata pooler. Vart och ett av dessa arkitektoniska mästerverk uppvisar en modern och modern stil, med eleganta linjer och sofistikerad design, förstärkt av en neutral färgpalett som återspeglar förträfflighet och förfining.

Bostäderna utmärker sig för sina överlägsna kvaliteter, som inkluderar utsökt polerade marmorgolv, åtkomstdörrar utrustade med den senaste fingeravtryckstekniken, inbyggda garderober från det prestigefyllda varumärket Rubelli och avantgardistiska designkök utrustade med vitvaror från det exklusiva märket Miele. samt toaletter från det kända märket Duravit.

För att säkerställa ojämförlig komfort och optimal energieffektivitet har varje fastighet ett avancerat aerotermiskt system som ger tappvarmvatten och förstklassig golvvärme, samt ett kanalsystem för värmepumpsluftkonditionering. . Fönstren och dörrarna är gjorda av aluminium med termisk brytningsteknik och dubbelglas, vilket garanterar en hög standard på hållbarhet och energieffektivitet. Dessutom har vi införlivat ett banbrytande hemautomationssystem som tillåter oöverträffad kontroll över luftkonditionering, belysning och motoriserade persienner.

Vi riktar en hjärtlig inbjudan att kontakta oss för ytterligare information och för att arrangera ett personligt besök på denna spektakulära lyxretreat på Costa Brava. Din upplevelse på Alàbriga Hotel & Home Suites kommer att bli oförglömlig och sublim på alla sätt.

ALABRIGA Ny konstruktion
ALABRIGA Ny konstruktion

Läge

Alàbriga Hotel & Home Suites har ett exceptionellt läge, vilket ger dig tillgång till stranden eller poolen när som helst. Detta komplex ligger i den prestigefyllda staden S'Agaró, en av Costa Bravas juveler, som har stränder med kristallklart vatten, ett brett utbud av tjänster och utmärkta förbindelser med andra intressanta destinationer.

S'Agaró utmärker sig för sin utsökta gastronomi, och erbjuder ett varierat utbud av restauranger som täcker olika kök, inklusive medelhavsmat. Dessutom erbjuder området många nöjesalternativ och kulturella aktiviteter, såsom Dalí House-Museum i Cadaqués, Dalí Theatre-Museum i Figueres, det medeltida komplexet Besalú, de romerska ruinerna av Empúries och Cap de Creus Natural Park. .

Dessutom har S'Agaró utmärkta transportförbindelser med andra intressanta platser. Gironas flygplats och dess tågstation ligger bara en halvtimme bort, medan Barcelona ligger en timme bort. Den franska gränsen ligger bara en och en halv timme bort med bil.

Visa på kartan

ALABRIGA Pris from 1 213 170 € Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Uppläggnings plan
Lägenhet 1 233 400 € Available Våning 1 2 2 134m² 41m² Uppläggnings plan
Lägenhet 1 428 910 € Available Våning 1 2 2 132m² 71m² Uppläggnings plan
Lägenhet 1 624 770 € Available Våning 1 2 2 138m² 93m² Uppläggnings plan
Lägenhet 1 213 170 € Available Våning 2 2 2 145m² 28m² Uppläggnings plan
Lägenhet 1 221 500 € Available Våning 2 2 2 144m² 30m² Uppläggnings plan
Lägenhet 1 222 340 € Available Våning 2 2 2 145m² 29m² Uppläggnings plan
Lägenhet 1 596 300 € Available Våning 3 3 3 185m² 27m² Uppläggnings plan
Lägenhet 1 605 825 € Available Våning 3 3 3 187m² 26m² Uppläggnings plan
Lägenhet 1 863 375 € Available Våning 3 3 3 189m² 59m² Uppläggnings plan
Lägenhet 2 975 500 € Available Våning 4 3 4 297m² 221m² Uppläggnings plan
Lägenhet 3 448 700 € Available Våning 4 3 4 344m² 220m² Uppläggnings plan
Lägenhet 6 600 000 € Available Våning 4 3 4 855m² 578m² Uppläggnings plan

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA