SSB48994 450 000 € Lägenhet till salu

Lägenhet med 1 Sovrum till salu i San Sebastián, Basque Country

  • Sovrum 1
  • Badrum 1
  • Planlösning 220m²

Duplexlägenhet till salu på det underbara centrala torget i Fuenterrabias historiska centrum, framför Parador de Carlos V.

lägenhet viktigaste huvuddrag

  • Utsikt över staden
  • Planlösning 220m²
  • Konstruerat Område 220m²
  • Boende yta 180m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Lucas Fox presenterar denna unika duplexlägenhet med utmärkt potential i Fuenterrabía, en av de mest charmiga städerna i Spanien och Baskien. Huset ligger på en bottenvåning, vid det underbara och historiska centrala torget i stadens historiska centrum och framför den imponerande Parador Castillo de Carlos V. Från huset kan du därför njuta av imponerande utsikt över det historiska medeltida slottet och det livliga torget..

Duplexet upptar vad som tidigare var en tvåvånings kommersiell lokal, den har 220 m² byggd uppdelad i en bottenvåning på 120 m² och en semi-källare på 100 m². Den är på väg att renoveras, men har stor potential för renovering. Den har direkt tillgång till torget, stora fönster och mycket dagsljus. Det presenteras som en unik möjlighet att skapa ett personligt boende, som även har en kommersiell licens.

Byggnaden som den ligger i, byggd 1900, är en emblematisk konstruktion som kombinerar sten och trä i en arkitektur som speglar områdets historia och karaktär. Byggnadens utmärkta bevarandetillstånd ger en touch av äkthet till denna fastighet, med stora ekbjälkar, tjocka stenväggar och ursprungliga terrazzogolv.

Vi inbjuder dig att upptäcka detta unika hem i hjärtat av Fuenterrabía, en stad med oöverträffad charm i Baskien.

Lägenhet till salu

Planlösning

  • Att reformera

San Sebastián, Basque Country: Var den här bostaden är belägen

Detta hem ligger på det centrala torget i Fuenterrabia, med alla tjänster till ditt förfogande.

SSB48994 450 000 € Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i San Sebastián

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper