ALI47128
950 000 €
Takvåning till salu
ALI47128
950 000 €
Takvåning till salu

Excellent takvåning med 4 Sovrum med 56m² terrass till salu i Alicante ciudad

  • Sovrum 4
  • Badrum 2
  • Planlösning 217m²
  • Terrass 56m²

Utmärkt investeringsmöjlighet i hjärtat av Alicante

takvåning viktigaste huvuddrag

  • Hiss
  • Utsikt över staden
  • Panoramautsikt
  • Exteriör
  • Planlösning 217m²

Vad du behöver veta om den här takvåning

Stig in i hjärtat av Alicantes pulserande stadsliv med denna utmärkta takvåning, en övertygande möjlighet till renovering. Den här fastigheten är spridd över två nivåer och erbjuder duken för att skapa ett exceptionellt hem med panoramautsikt över 360 grader.

Läget är oslagbart och placerar dig mitt i pulsen på Alicantes urbana energi. Omgiven av kulturella läckerheter, fina restauranger och underhållningsalternativ utlovar denna takvåning inte bara ett hem utan en livsstil som speglar Alicantes dynamiska anda.

Med potential att konfigurera antingen tre eller fyra sovrum, erbjuder takvåningen en mångsidig design för att passa dina livsstilsbehov. Den rymliga planlösningen kompletterat med rymliga terrasser med utsikt från alla vinklar, skapar förutsättningar för en bostad som inte bara är estetiskt tilltalande utan också funktionell.

Denna takvåning med sitt bästa läge är inte bara ett hem utan en strategisk investering. Oavsett om du väljer att göra det till din egen personliga fristad eller utnyttja dess attraktionskraft på hyresmarknaden, är den här fastigheten en duk för att förverkliga din vision.

Missa inte chansen att omdefiniera lyx i Alicante. Denna takvåning är en dold pärla, redo att förvandlas till en skräddarsydd urban tillflyktsort som speglar din stil och sofistikering. Lyft din livsstil och gör ett uttalande på Alicantes fastighetsmarknad med denna enastående investeringsmöjlighet.

Kontakta oss för mer information.

Takvåning till salu
ALI47128 Takvåning till salu

Alicante ciudad, Alicante: Var den här bostaden är belägen

Höj din livsstil i Alicantes traditionella centrum, bara några steg från den soldränkta stranden Postiguet. Fördjupa dig i den pulserande energin nära den livliga Central Market, där färska lokala smaker väntar. Njut av äkta spanska rätter på närliggande restauranger, vilket skapar en kulinarisk fristad. Med ikoniska landmärken som Santa Bárbara-slottet som bakgrund, blandar det här området sömlöst tradition och modernitet. Välkommen till ett hem där boende vid stranden, nöjen på marknaden och exceptionella restauranger möts för en oöverträffad upplevelse i hjärtat av Alicante.

ALI47128
950 000 €
Takvåning till salu

Liknande fastigheter till salu i Alicante ciudad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA