ALI47124
525 000 €
Lägenhet till salu
ALI47124
525 000 €
Lägenhet till salu

Excellent lägenhet med 3 Sovrum med 80m² terrass till salu i Alicante ciudad

  • Sovrum 3
  • Badrum 2
  • Planlösning 96m²
  • Terrass 80m²

Utmärkt investeringsmöjlighet 3 sovrum takvåning för totalrenovering till salu i Alicante

lägenhet viktigaste huvuddrag

  • Hiss
  • Naturligt ljus
  • Utsikt över staden
  • Balkong
  • Planlösning 96m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Upptäck det exceptionella boendet i Alicantes livliga centrum med denna exklusiva takvåning med 3 sovrum. I väntan på din kreativa touch erbjuder denna fastighet en unik investeringsmöjlighet för totalrenovering.

Idealiskt beläget i hjärtat av Alicante, är takvåningen omgiven av stadens finaste affärer, restauranger och kulturella attraktioner, vilket garanterar en livsstil av bekvämlighet och sofistikering.

Höjdpunkten i denna takvåning är dess vidsträckta hörnterrass med utsikt över centrum och en perfekt miljö för att leva utomhus. Det överflöd av naturligt ljus som strömmar genom stora fönster skapar en ljus och luftig atmosfär, vilket gör varje hörn av fastigheten inbjudande och bekväm.

Takvåningen har tre väl tilltagna sovrum och erbjuder mångsidighet för boende eller gäster. Fastigheten erbjuder en spännande möjlighet till en totalrenovering, det är en tom duk som låter dig skräddarsy utrymmet efter din smak och livsstil.

Med sitt utmärkta läge, rymliga terrass och renoveringspotential är denna takvåning inte bara ett hem utan en strategisk investering. Oavsett om du väljer att göra det till din egen personliga fristad eller utnyttja dess dragningskraft på hyresmarknaden, är den här fastigheten en duk för att förverkliga din vision.

Missa inte chansen att omdefiniera lyx i Alicante. Denna takvåning är en dold pärla, redo att förvandlas till en skräddarsydd urban tillflyktsort som speglar din stil och sofistikering. Lyft din livsstil och gör ett uttalande på Alicantes fastighetsmarknad med denna enastående investeringsmöjlighet.

Lägenhet till salu
ALI47124 Lägenhet till salu

Alicante ciudad, Alicante: Var den här bostaden är belägen

Upplev urban lyx när den är som bäst med en lägenhet på Avenida Maisonnave, Alicante. Denna livliga boulevard, prydd med exklusiva butiker och chica kaféer, erbjuder en kosmopolitisk livsstil bara några ögonblick från Traditional Center. Njut av sömlös tillgång till kulturella attraktioner, berömda restauranger och Postiguet Beach, som förenar stadsförfining med kustcharm. En bostad på Avenida Maisonnave är en inbjudan att njuta av det bästa av två världar – urban bekvämlighet och Medelhavstjusning.

ALI47124
525 000 €
Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Alicante ciudad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA