Fastighet i exklusiv försäljning
LGD48459
Pris vid förfrågan
Vingård till salu
LGD48459
Pris vid förfrågan
Vingård till salu

Vingård till salu i Montpellier, France

 • Totalyta 46 100m²

vingård viktigaste huvuddrag

  Vad du behöver veta om den här vingård

  Exklusivt för Lucas Fox - Les Grands Domaines, en magnifik fastighet på nästan 5 hektar i ett stycke på Pic Saint-Loup.

  Välkommen till den exceptionella vingården Pic Saint-Loup, där vi är glada att kunna presentera en sällsynt och unik plats för dig. Denna vinfastighet, med en skala på nästan 5 hektar, är en sällsynt skatt i ett stycke, odlad i enlighet med de strikta normerna för ekologiskt jordbruk.

  Den här tomtens exceptionella terroir är en sann pärla. De rika, väldränerade jordarna, i kombination med påverkan av medelhavsklimatet, skapar idealiska förutsättningar för att odla druvor av enastående kvalitet. Druvsorterna, som består av 60% Syrah och 40% Grenache Noir, förkroppsligar själva essensen av uttrycket av Pic Saint-Loup-terroiren.

  Det geografiska läget för denna fastighet är helt enkelt perfekt. Inbäddat vid foten av Pic Saint-Loup, drar den fördel av optimal exponering för Medelhavets sol, vilket främjar perfekt mognad av druvorna. Vinerna som produceras i denna region är prisade för sin särprägel, och Pic Saint-Loup är särskilt känt för sina röda viner som sticker ut för sin elegans och komplexitet.

  Att investera i denna tomt ger inte bara möjligheten att skapa exceptionella viner, utan också att dra nytta av Pic Saint-Loups växande rykte på den internationella marknaden. Viner från denna region upplever en växande efterfrågan på flaskor, vilket erbjuder lukrativ potential för investerare med en passion för vin.

  Tveka inte att kontakta oss för att utforska denna sällsynta möjlighet som kombinerar terroirens kvalitet, det idealiska geografiska läget och potentialen för försäljning på flaska på den dynamiska Pic Saint-Loup-marknaden.

  Exklusiv Listing

  Fastighet endast tillgänglig med Lucas Fox

  Vingård till salu
  LGD48459 Vingård till salu
  LGD48459
  Pris vid förfrågan
  Vingård till salu

  Liknande fastigheter till salu i Montpellier

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA