AND50222 1 200 000 € Plot till salu

Excellent plot till salu i Ordino, Andorra

  • Totalyta 548m²

Idealisk tomt för byggnation av ett enfamiljshus till salu i ett lugnt bostadsområde, nära centrum av den charmiga staden Ordino.

plot viktigaste huvuddrag

  • Panoramautsikt

Vad du behöver veta om det här plot

548 m² tomt till salu i den vackra staden Ordino, i en magnifik naturmiljö. Det ligger 5 minuter från Ordino, 20 minuter från skidorten Ordino-Arcalís och 20 minuter från Andorra la Vella, med sina köpcentra. Närheten till Andorras centrum, La Massana och Ordino ger det utmärkt kommunikation, perfekt för skidåkning under vintern och avkoppling under de långa torra Andorras somrar.

Tomten mäter 458 m² konsoliderad mark och erbjuder möjlighet att genomföra ett framtida projekt för att bygga ett enfamiljshus med ett byggbarhetsindex på 0,80. Även möjligheten att erhålla angränsande tomter erbjuds.

Ett utmärkt tillfälle att bygga ditt drömhus, i ett lugnt läge nära all service och några meters promenad från Ordinos centrum. Kontakta oss idag för mer information om denna tomt.

Plot till salu

Extras

  • Fantastiska besök
  • Bra solexponering
  • Integritet
  • Idylliskt läge, mycket centralt och exklusivt

Ordino: Var den här bostaden är belägen

Denna tomt ligger i den naturliga enklaven Ordino, i bergen bara 100 meter från en prestigefylld urbanisering omgiven av skogar. Det är dock bara 5 minuters promenad från församlingen Ordino och alla typer av tjänster och bekvämligheter av högsta kvalitet. Det är ett mycket exklusivt läge, tack vare dess närhet till centrum och dess begränsade antal grannar.

Den pittoreska staden Ordino, en av de vackraste städerna i Andorra, ligger gömd i vecken av kullarna, med huvudstadens centrum och dess köpcentra bara 8 kilometer bort och skidbackarna i Ordino-Arcalís 20 minuter med bil . Likaså har den en internationell skola 10 minuter bort och en mycket bra anslutning till kollektivtrafiken.

AND50222 1 200 000 € Plot till salu

Liknande fastigheter till salu i Ordino

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper