Detta foto är från utvecklingen och motsvarar inte denna specifika enhet.
Reserverad
AND44161 806 769 € Plot till salu

Excellent plot till salu i Ordino, Andorra

  • Totalyta 423m²

Denna fastighet är del av ND TERRES DE NICOLAU Hus/Villor, Ordino, Andorra.
Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i Ordino, Andorra med ett start pris på 655,522 €

plot viktigaste huvuddrag

  • Panoramautsikt

Vad du behöver veta om det här plot

Till salu stugor från 400 m² till 609 m² i den vackra naturliga staden Ordino. Det ligger i centrala Ordino, 20 minuter från skidorten Ordino-Arcalís och 20 minuter från Andorra la Vella och dess köpcentrum. Närheten till Andorras centrum, La Massana och Ordino ger det en utmärkt anslutning, perfekt för skidåkning under vintern och avkoppling under de långa torra Andorras somrar.

Tomterna har två byggalternativ beroende på bebyggd yta.

- Chalet L

- Chalet XL

Detta projekt strävar efter maximal integration i den naturliga miljön som staden Ordino erbjuder genom ädla material, såsom sten, skiffer och trä, samt stora glasytor för att maximera panoramautsikten över området. Husets interiör kan anpassas med möjlighet till professionell rådgivning. När det gäller faciliteter kommer det att ha ett aerotermiskt värmesystem som kommer att fungera genom strålande golv. Likaså kan ett hemautomationssystem också installeras för den allmänna styrningen av hemmet, förutom en helt hermetisk stängning och trippelglas för att minska energikostnaderna till ett minimum.

Ett utmärkt tillfälle att bygga ditt drömhus i ett lugnt läge nära all service och några meters promenad från Ordinos centrum. Kontakta oss idag för mer information om detta paket.

Plot till salu

Extras

  • Fantastiska besök
  • Bra läge med hänsyn till solljus
  • Integritet
  • Idylliskt läge, mycket centralt och exklusivt
  • Finish av hög kvalitet
  • Mycket hög energieffektivitetsnivå
  • Anpassningsbar interiör

Ordino: Var den här bostaden är belägen

Denna kampanj ligger i den naturliga enklaven Ordino, bara 100 meter från en prestigefylld urbanisering omgiven av skogar. Dessutom ligger det bara 5 minuters promenad från Ordinos församling och alla typer av tjänster och bekvämligheter av högsta kvalitet. Tack vare sin närhet till centrum och sitt begränsade antal grannar är det ett mycket exklusivt läge.

Den pittoreska staden Ordino, en av de vackraste byarna i Andorra, ligger gömd i vecken av kullarna, med huvudstadens centrum och dess köpcentra bara 8 kilometer bort och Ordino-Arcalís skidbackar 20 minuter med bil. Dessutom har den en internationell skola 10 minuter bort och bra förbindelser med kollektivtrafik.

AND44161 806 769 € Plot till salu

Liknande fastigheter till salu i Ordino

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper