Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Södra Mallorca

Sök bostäder nu

Södra Mallorca

Exklusiva objekt till salu i Södra Mallorca

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i syd Mallorca

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox är specialister på Södra Mallorca fastigheter till salu och för uthyrning.

Vi har stor kunskap av fastighetsförmedling och hjälper ägare att sälja sina Södra Mallorca fastigheter till internationella och lokala kunder.

Södra Mallorca består av fem kustnära distrikt - Llucmajor, Algaida, Randa, Campos och Santany. Dessa strand- och lantbyar i södra Mallorca är mycket eftertraktade, med Södra Mallorca fastigheter nära golfbanor och villor i Llucmajor som varit starka nog att kunna bibehålla sitt värde trots de senaste marknadsskiftningarna.

Även nära till populära turistmål - vilket påverkar värdet på fastigheterna i Södra Mallorca - finns det också möjlighet att uppskatta områdets kilometerlånga sandstränder och lummiga våtmarker i privat, då många av områdena i sydöstra delen fortfarande håller sig utanför de vanliga turiststråken och erbjuder en unik chans att njuta av och uppleva områdets naturliga skönhet.

Lucas Fox erbjuder ett komplett utbud av fastigheter till salu i södra Mallorca. Detta omfattar villor i Llucmajor, gårdsfastigheter i Campos och herrgårdar i Algaida.

Kontakta våra fastighetsmäklare för mer information om Södra Mallorca fastigheter att köpa, sälja eller hyra.

Våra experter erbjuder allmän rådgivning när det gäller fastighetsköp i södra Mallorca, vänligen se vår Mallorca och Menorca områdesguide.

Vi erbjuder ett utbud av skräddarsydda fastighetsförvaltningstjänster till fastighetsköpare intresserade av fastigheter till salu i Södra Mallorca.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA
Mobile