International
Associate

Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Norra Mallorca

Sök bostäder nu

Norra Mallorca

Lyxfastigheter i Norra Mallorca

Lucas Fox Mallorca

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Spanien

Vill du sälja eller hyra ut din fastighet?

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Lucas Fox är specialister på Norra Mallorca fastigheter till salu och för uthyrning.

Vi är också specialister på att hjälpa ägare att sälja sina Norra Mallorca fastigheter till internationella och lokala kunder.

Norra Mallorca består främst av fyra stadsdelar - Pollensa, Campanet, Soller och Deia.

Efterfrågan har varit stark på villor till salu och att hyra i Puerto Pollensa då de erbjuder en lugn livsstil i ett av de mest orörda och idylliska områdena i Mallorca. Lägenheter i Puerto Pollensa har utsikt över småbåtshamnen och stränderna eller vyer över Tramuntanabergskedjan.

Villor i Soller ligger längre inåt landet i ett fantastiskt naturarvsområde som ansluter bergen med havsstranden. Apelsinlundar och olivträd klär terrasser som skapar en magnifik syn hela året, medan mandelträden erbjuder en vacker blommande säsong i slutet av januari. Byn Soller erbjuder också direkta tågförbindelser mellan Norra Mallorca och Palma.

Norra Mallorca är med på världsarvslistan tack vare sitt natursköna landskap. Norra Mallorca fastigheter är i stark efterfrågan då köpare kan köpa och vara säkra att utsikten och dess kringliggande landskap ej kommer att skadas eller bebyggas i framtiden.

Lucas Fox erbjuder ett komplett utbud av fastigheter till salu i Norra och Nordvästra Mallorca. Mallorca villor är den mest populära typen av fastigheter till salu i Mallorca. Kustfastigheter i Mallorca och fastigheter nära golfbanor på Mallorca är mycket eftertraktade och upprätthåller ett långsiktigt investeringsvärde. Det finns också exklusiva lägenheter på Mallorca, likaså hus, mark och kommersiella fastigheter.

Kontakta våra fastighetsmäklare för ett personligt urval över våra bästa Norra Mallorca fastigheter att köpa, till salu eller att hyra.

Lucas Fox erbjuder personlig service och hjälper gärna till med allmänna råd om att köpa fastighet i Norra Mallorca, se vår Mallorca och Menorca Områdesguide.

Vi erbjuder även ett utbud av skräddarsydda fastighetsförvaltningstjänster till fastighetsköpare intresserade av objekt till salu i Norra Mallorca.

Google map

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA