Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Centrala Mallorca

Sök bostäder nu

Centrala Mallorca

Lucas Fox erbjuder ett extensivt utbud av Centrala Mallorca lyx fastigheter till salu, från villor i traditionell stil och moderna familjehem till magnifika herresäten.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Mallorca

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox är specialister på Centrala Mallorca fastigheter till försäljning och uthyrning.

Vi är också specialiserade på att hjälpa ägare sälja sina fastigheter i Centrala Mallorca till internationella och lokala köpare.

Centrala Mallorca består av fem stadsdelar - Alaró, Santa Maria, Sineu, Selva och Bunyola. Dessa orörda byar i Centrala Mallorca visar den tidlösa skönheten av denna vackra Balearö utanför turiststråken. Lantfastigheterna har rik och bördig jordbruksmark, och området är späckat med konstnärliga ateljéer och gamla kloster. Centrala Mallorca fastigheter, vid foten av Tramuntana bergskedjans södra sluttningar, erbjuder avskildheten som landsbygden bjuder på och samtidigt med nära tillgång till Palma de Mallorca.

Lucas Fox erbjuder ett komplett utbud av fastigheter till salu i Centrala Mallorca. Detta inkluderar villor, hus, gårdar och lantegendomar med jordbruksmark och hästgårdar.

Kontakta våra fastighetsmäklare för att få veta mer om Centrala Mallorca fastigheter att köpa, sälja eller att hyra.

Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och erbjuder allmän rådgivning när det gäller att köpa fastighet i Centrala Mallorca, vänligen se vår Mallorca och Menorca Områdesguide.

Vi erbjuder ett utbud av skräddarsydda fastighetsförvaltningstjänster som passar alla fastighetsköpare intresserade av fastigheter till salu i Centrala Mallorca.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA
Mobile