San José

Utvalda fastigheter i San José

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i San José

Lucas Fox Ibiza är marknadsledare på San Jose fastigheter till salu och för uthyrning. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en högklassig servicenivå och ett professionellt förhållningssätt till förmedling av fastigheter.

Om du inte hittar exakt vad du söker kan du vara säker, oavsett dina behov, att vi kan hjälpa dig att hitta din drömfastighet på Ibiza.

Från våra Ibiza kontor erbjuder vi lägenheter, villor, hus, lanthus och tomter för försäljning på hela Ibiza. Våra Ibiza fastigheter till salu finns i Ibiza Stad, San Antonio, San Juan, Santa Eulalia och Santa Gertrudis.

Lucas Fox erbjuder ett brett sortiment av Ibiza fastigheter till salu och Ibiza egendomar för uthyrning.

Vi är också specialiserade på att hjälpa ägare att sälja sina Ibiza fastigheter till lokala och internationella köpare. Lucas Fox erbjuder ett brett utbud av lyxobjekt och exklusiva villor till salu i Ibiza.

I den traditionella vitkalkade byn San Jose säljer vi lägenheter och takvåningar, vi har även lyxhus och villor med vacker utsikt till salu samt lanthus och golffastigheter att köpa.

San Jose har ett långsammare tempo, en mer traditionell Ibiza livsstil bland det fantastiska natursköna inlandet. Detta är en perfekt plats för ett andra hem, hyresinvestering eller för ett permanent boende. Ibiza fastigheter är fortfarande utmärkta långsiktiga fastighetsinvesteringar.

Vänligen kontakta oss för att få veta mer om Ibiza fastigheter att köpa, sälja eller att hyra.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA