Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Formentera

Sök bostäder nu

Formentera

Formentera Lyxfastigheter - Lucas Fox

Lucas Fox Ibiza
Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Formentera

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Fastigheter till salu och för uthyrning i Formentera ligger i ett av världens sista paradis med nybyggt, designboende i en orörd kust ö miljö. Vita sandstränder med kristallklart vatten omger denna ö oas, bara ett stenkast från systerön, Ibiza.

Majoriteten av våra exklusiva Formentera fastigheter till salu är nya eller nybyggda på stora tomter. Föreställda av en grupp ledande lokala arkitekter och inredare, anpassas dessa villor, radhus och friliggande hus till närheten av de yttre omgivningarna, skapar sömlösa utrymmen mellan ute och inne som gör det möjligt för avskildhet och bekvämlighet i exklusivt boende med närheten av den sköna naturen utanför.

Stora, ljusa fönster och öppningsbara skjutdörrspartier med havsutsikt, utomhus terrasser och balkonger som leder inåt, och privata trädgårdar och privata gångbanor till stranden ger de boende en upplevelse att föra ett aktivt livsstilsboende i harmoni med naturen.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA
Mobile