Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

LUCAS TRADING, SL (härefter kallat LUCAS FOX), är ett spanskt företag, etablerat i Barcelona med säte i Ronda de Sant Pere, nr. 27, 1, ägare av domänen www.lucasfox.com, skattenummer (CIF) B64125438, registrerat i bolagsregistret (Registro Mercantil) i Barcelona, Vol. 38420, Bilaga 0092, Sida 325727, förklarar sin respekt för och uppmärksamhet av bestämmelserna i den organiska lagen 15/1999 den 13 december i den spanska personuppgiftslagen (härefter kallat LOPD) och i överensstämmelse med de rättsliga bestämmelser i det spanska kungliga dekretet av den 21 december 2007 som godkänner förordningen om tillämpning av den spanska personuppgiftslagen, för vilket ändamål den har etablerat alla tekniska medel till sitt förfogande för att förhindra förlust, missbruk, ändring, obehörig åtkomst och missbruk av uppgifter som lämnats till LUCAS FOX, utan att det påverkar det faktum att säkerheten på Internet ej är osårbar. Du blir därför informerad om dess dataskyddspolicy så att du frivilligt kan besluta om att utlämna dina personuppgifter till LUCAS FOX.

LUCAS FOX informerar också om att de personuppgifter du anger via hemsidan www.lucasfox.com (härefter kallat Webbplats), och de framtida uppgifter du skickar kommer att samlas i en automatiserad informationsbas som ägs av LUCAS FOX, och kommer att vara under ansvar av detta företag.

Genom att acceptera denna Integritetspolicy kommer du anses ha gett ditt samtycke till LUCAS FOX att skicka reklam eller marknadsföring via e-post eller andra kommunikationsmedel, på de villkor som fastställs i lagen 34/2002, om informationssamhället och elektronisk handel. LUCAS FOX erbjuder sina kunder att avstå från att få erbjudanden via e-post.  Detta kan du göra genom att informera oss om ditt önskemål till LUCAS FOX via e-post: privacidad@lucasfox.com eller till följande adress: Pau Claris 108, Prl, 2, Barcelona, Spanien.

Genom att acceptera villkoren för användning och sekretesspolicy samtycker du till att LUCAS FOX kan ge dina personuppgifter till enheter vars medverkan är nödvändig för att uppfylla avtalsförhållandet och på så sätt ge ditt medgivande till utlämnande av dina personuppgifter till tredje parter i icke-EU-länder.

I likhet med många andra webbplatser använder LUCAS FOX cookies för att underlätta din användning av vår webbplats. Syftet är för att förse dig med skräddarsydd information från vår webbplats. Cookies extraherar inte information från din dator, de används för att bättre kunna hjälpa dig när du återvänder till vår webbplats. Du kan ställa in din webbläsare så att den meddelar dig när du tar emot en cookie. Du kan då själv bestämma om du vill ta emot den eller inte. 

Uppgifter som lämnats av dig till LUCAS FOX kommer inte lämnas ut till tredje parter, utom i det fall där detta är nödvändigt för att tillhandahålla tjänsten eller för att erhålla den köpta produkten. I detta fall skall vi söka ditt medgivande som ska beviljas under en period av 30 dagar från den gjorda anmälan.

LUCAS FOX förbehåller sig rätten att ändra denna sekretesspolicy för att anpassa den till ny lagstiftning eller tolkning av den spanska dataskyddsmyndigheten. LUCAS FOX lagrar informationen i en skyddad säker miljö, där ingen allmän åtkomst till denna finns.

LUCAS FOX skall inte hållas ansvariga vad gäller skador som uppkommit genom användning (eller ej möjlig användning) av webbplatsen, inklusive skador som orsakats av virus eller felaktig eller ofullständig information.

Senast visade fastigheterna

Värderingsförfrågan

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile