• Ny konstruktion
  • Referens Marbella-FS

Bostadsutveckling i Elviria Alta

Ny bostadsutveckling i Östra Marbella med 2 och 3 sovrums våningar nära byn Elviria och dess vackra strand.

Ny konstruktion

Överblick

Nya bostäder-Off Plan. Rymmliga 2 och 3 sovrums våningar i fridfullt läge nära Elviria strand med vacker havs och bergs utsikt. Alla boende har fri tillgång till faciliteterna på El Soto Golf Club.

  • Enheter tillgängliga 16
  • Sovrum 2
  • Storlekar från 87m²

FAS 3 - KLAR I JULI 2016 och FAS 4 - KLAR I DECEMBER 2016.
Ett antal av 20 enheter till salu nu i fas 3 och 4 av denna nya bostadsutveckling i ett mycket rofyllt bostadsområde i Östra Marbella Elviria Alta-La Mairena, nära den vackra stranden Elviria. TFastigheterna är belägna i enastående omgivningar, sonm har fått benämning naturlig biosfär reservat av UNESCO och har hänförande vyer mot ek och pinje skogen så väl som mot havet.  
Bostadsutvecklingen erbjuder 2- och 3-sovrums våningar och takvåningar i muromgärdat område med privat pool och trädgårdar.  
Alla våningar har marmor golv, insulerade fönster och väggar, sol paneler, luftkonditionering, hiss och fult utrustade kök. Alla boende på området har gratis tillgång till faciliteterna på El Soto Golf Club, som erbjuder pitch & putt, tennis banor, paddle banor, gym, jacuzzi, etc.
Fas 1 och 2 är utsålda och endast 50% av enheterna i Fas 3 finns kvar (Klara i Juli 2016).
Fas 4 har nu släppts till försäljning (klara i December 2016).

Galleri

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.