MARBELLA-SIGV
Pris from €2,300,000 Ny konstruktion

Exceptionell ny villa-utveckling i Santa Clara Golf, östra Marbella - nära till de bästa stränderna på Costa del Sol.

Nya lyxvillor med fem sovrum till salu med havsutsikt och saltvatten pool i Santa Clara Golf, Östra Marbella, Costa del Sol

  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 4 & 5
  • Storlekar från 340m²

En exklusiv samling av 20 lyxvillor till salu med utsikt över havet och golfbanan i ett exceptionellt läge i östra Marbella med moderna arkitektoniska linjer och material av högsta kvalitet.

En exceptionell och exklusiv villa-utveckling i östra Marbella, bestående av 20 unika och vackra villor till salu. Sex internationellt erkända arkitekter har gått samman för att skapa detta projekt som erbjuder unika arkitektoniska formgivningar som flyter in med den naturliga omgivningen, var och en med en unik blandning av influenser från Medelhavet och med modern design.
Villorna har fem sovrum och badrum och är minst på 350 m² plus stora terrasser och källare, hisnande golf och havsutsikt.
Stor omsorg har lagts ned åt varje detalj för att skapa en unik och sofistikerad känsla med rena moderna linjer, lyxig inredning, material av högsta kvalitet och och en mycket inspirerande trädgård.
Santa Clara Marbella ligger i hjärtat av östra Marbella och har etablerat sig som det perfekta bostadssamhället för dem som söker det autentiska vid Medelhavet - ett verkligt paradis omgivet av 3 golfbanor, de bästa stränderna på Costa del Sol samt de mest prestigefyllda strandklubbarna och de bästa hotellen i Marbella.
Priserna varierar från 1.690.000 € - 2.000.000 € exkl. IVA

MARBELLA-SIGV

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Hus/Villa €2,300,000 n/a 4 Sovrum 5 Badrum 563m², Terrass 133m² -

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile