Jardines-de-Arturo-Soria
Ny konstruktion

Jardines de Arturo Soria

Helt nya fastigheter med 3 och 4 sovrum till salu i Arturo Soria

Helt nya högklassiga hem med 3 och 4 sovrum, rymliga terrasser och underbara gemensamma faciliteter i exklusiva Arturo Soria området i Madrid.

Jardines de Arturo Soria är en fantastisk ny bostadsutveckling i det exklusivea, centrala Madrid området med samma namn. Det består av 2 block med 6 fastigheter omgivna av underbara gemensamma trädgårdar och en pool och lekplats.  
De tillgängliga fastigheterna har 3 eller 4 sovrum, mätande på 188 m² and 196 m² med luftiga terrasser och onegränsade vyer mot grönområdena vid Arturo Soria. Vidare kommer varje fastighet med 2 parkeringsplatser och ett förrådsrum inkluderat i köpe priset. 
Så väl som hög klassiga avslutningar och hänförande nutida design så kan fastigheterna skryta med A + energi rankning med geotermisk energi och genomgående ventilation, vilket innebär att du inte behöver öppna fönster för att ventilera ditt hem, och på så sätt spara du energi. Nya ägare erbjuds också  lyxen att kunna personalisera sina hem efter egen smak. 
Ett dräm hem för familjer som söker wtt högklassigt modernt design hem i ett utmärkt bostadsområde nära de bästa internationella skolorna. 
Dessa helt nya hem beräknas vara leverans färdiga på hösten 2018.
Höjdpunkter
3 och 4-sovrums fastigheter
Excellent city läge
A+ energi rankning
Gemensam trädgård, pool och lekplats
2 parkeringsplatser och 1 sförrådsrum inkluderat
Möjlighet att personalisera er fastighet

Jardines-de-Arturo-Soria

Läge

Ny bostadsutveckling i strategiskt läge i Madrid city centrum. Detfinns skolor, kliniker, sjukhus, affärer och sport fasciliteter inom nära räckhåll
Det finns mycket lokal trafiks förbindelser i området inklusive buss linjerna 11, 70 och N3 samt Arturo Soria metro station (Linje 4). Tillgång med bil kan inte bli bättre tack vare närheten till M-30 och A-2 vägarna och de vida avenyer som omger kvarteret.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile