• Ny konstruktion
  • Referens Balmes-141

Lägenheter Balmes 141

Fantastisk fastighet till salu i hjärtat av Eixample, ett idealiskt läge i Barcelona

Ny konstruktion

Slutsåld

Överblick

En vacker och nyrenoverad byggnad i ett idealt område i hjärtat av Eixample, centrala Barcelona. En bra investering och med uthyrningsmöjligheter.

  • Slutförd Q4 2016

Belägen i ett privilegierat och eftertraktat område, bara några få meter från Avenida Diagonal och vackra Passeig de Gràcia. Dessa fantastiska lägenheter är perfekta som bostad, i investeringssyfte eller som övernattningslägenhet. De innehar de originella modernista funktioner i en mix med material av högsta kvalitet.

Byggnaden är helrenoverad och innefattar en fantastiskt lägenhet med 3 sovrum på bottenvåningen, en två-vånings takvåning (inom kort) och ännu två stycken lägenheter med 1 sovrum, två med 2 sovrum och 5 med 3 sovrum.

Dokumentation

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering

Slutsåld

Läge

Gatan Balmes ligger i hjärtat av Barcelonas Eixample distrikt, ett av de mest centrala och eftertraktade distrikten. Denna exklusiva adress har bra förbindelser med hela staden och dess omgivningar, och bara 5 minuters promenad från tåg och tunnelbanestationer. Balmes 141 är några få minuters promenad från Avenida Diagonal, en av Barcelonas huvudgator för shopping, företag, internationella konsulat, banker och fantastiska designbutiker och bra restauranger. De lyxiga bekvämligheter som finns i detta område är enastående, med otrolig gastronomi och trendiga cocktailbarer.

Balmes ligger även endast 2 kvarter från ikoniska Passeig de Gracia, en vacker trädkantad paradgata och en av Europas bästa shoppinggator. Här ligger några av de största internationella designer märkena, såsom Louis Vuitton, Prada och Chanel, tillsammans med high-street favoriter. Här ligger även byggnader som modernista husen Casa Batlló och Kasa Milà (även känt som La Pedrera) av kända katalanska arkitekten Antoni Gaudí (båda dessa byggnader är UNESCO världsarv)

Google map

Galleri

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.