Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Monasterios / Puzol

Sök bostäder nu

Monasterios / Puzol

Lucas Fox erbjuder ett attraktivt utbud av Valencia fastigheter till salu och uthyrning i Los Monasterios och Puzol, inklusive bygg tomter, fristående villor och designer paradvåningar.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Monasterios

Utvalda fastigheter i Monasterios / Puzol

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i Monasterios / Puzol

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Valencia fastigheter till salu och uthyrning i Los Monasterios och Puzol, inklusive makalösa lyx villor med detaljer som stora trädgårdar och pool, så väl som nutida paradvåningar med underbar utsikt eller land tomter där ni kan designa ett eget dröm hem. Tack vare tågstationen i Puzol kan man nå centrala Valencia snabbt och lätt härifrån eller också via A-7 motorvägen. Fastigheter till salu eller till uthyrning i Los Monasterios de Puzol är ideala för att njuta av en exklusiv livsstil i ett välmående bostadsområde med Sierra Calderona Natur Park framför dörren, och med bra förbindelser till staden och vackra stränder. Beläget vid foten av Sierra Calderona, 25km från staden Valencia, 5km från Puzol och 10km från Medelhavet är Los Monasterios ett av de mest prestigefyllda bostadsområdena i Valencia. En underbar social klubb, 24 timmars säkerhetsbevakning och utsökt bevarade områden står till de boendes förfogande.

Området är idealt för inflyttande familjer då det finns flera välrenomerade internationella skolor nära, inklusive The American School of Valencia, Caxton College och the British School.

Det närliggande bostadsområdet Alfinach är beläget i kommunen Puzol, 20 minuter från staden Valencia, 25 minuter från flygplatsen, ungefär 8 minuter från stranden och 3 minuter från byn Puzol. Bostadsområdet erbjuder en Country Club med pools, en restaurang, en fotbollsplan och 24 timmars säkerhet.

Det finns bus service från dessa bostadsområden till Puzol, där du kan ta tåget till Valencia. Från det närliggande samhället Rafalbuñol är det också möjligt att ta metro till centrala Valencia eller till Manises flygplats.

Canet d'en Berenguer är fint beläget 30km från Castellón och 20km från staden Valencia, båda med oändliga attraktioner. Inom Canet området finner vi attraktiv strand och en seglar klubb.

Bara några kilometer norr om Canet ligger den underbara stranden Almardá med dess berömda sand dynor och dess finkorniga, gyllene sand stränder. Området är känt för att vara hem åt ständerna av högsta kvalitet i Valencia, idealt för vatten sporter och mycket fridfullare än närliggande stränder.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile