Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i La Eliana

Sök bostäder nu

La Eliana

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av La Eliana fastigheter till salu och uthyrning inklusive charmiga villor och stora moderna familjehem på fristående tomter.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i La Eliana

Utvalda fastigheter i La Eliana

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i La Eliana

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett utbud av La Eliana fastigheter till salu och uthyrning, inklusive fristående hus och lyx villor med trädgård och pool. Fastigheter till salu i La Eliana karakteriseras av avstyckade tomter som erbjuder mycket privat sfär och ett strategiskt läge med bra förbindelser till staden, kusten och många fritidsaktiviteter.

La Eliana finner vi i Campo de Turia området av provinsen Valencia, bara 17km nordväst om stadskärnan och förbunden med vägar och ett effektivt tåg system.

Inom La Eliana ligger olika bostadsområden, inklusive det attraktiva Entrepinos som kan skryta med direkt tillgång till La Cañada skogen som är ideal för vandring, häst ridning och andra sporter.

Samhället La Eliana själv erbjuder samtliga bekvämligheter för vardagslivet så väl som en smak av lokal livet i Valencia med färgglada lokala traditioner och festligheter som händer i byn under året.

Det närliggande området Bétera ligger 15km från Valencia, med Metro Line 1 som tar pendlare till staden, aoch 23km från Medelhavet. Detta attraktiva lilla samhälle njuter av tillgängligheten till den prestigefyllda Escorpión Golf Klubben och är omgiven av vackert landskap och Calderona Natur Park.

Området är känt för dess stora utbud av sport klubbar, tennis klubbar, gym, pooler och fashionabla padel banor. Det erbjuder också många bekvämligheter, inklusive många affärer och restauranger så väl som El Osito shopping centrum.

Kinépolis shopping centrum ligger också bara några kilometer bort. Området är också hem till Iale internationella skola och 3 ridskolor.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile