Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Sant Francesc

Sök bostäder nu

Sant Francesc

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Sant Francesc fastigheter till salu, inklusive nutida lägenheter och bostäder belägna i historiska byggnader.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Sant Francesc

Utvalda fastigheter i Sant Francesc

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i Sant Francesc

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Sant Francesc fastigheter till salu, inklusive moderna vindsvåningar, fastigheter med terrasser och underbar utsikt över Valencias gamla stan och enastående historiska byggnader med charmiga tidsenliga detaljer och original arkitektur.

Sant Francesc fastigheter erbjuder möjligheten att njuta av livet i hjärtat av staden med allt man kan önska inom bekvämt räckhåll. Sant Francesc området är beläget inom det mest centrala och historiska distriktet i Valencia, Ciutat Vella.

Området tar sitt namn från det tidigare klostret som låg på det offentliga torget som nu är Stadshus och anses vara hjärtat i San Francesc kvarteret och således faktiskt hela staden. I den västra delen av området finner vi Parc de la Cultura, ett centrum för kulturella aktiviteter så som knostnärs kurser och marknader.

En teater, Teatre Principal, finner vi också hör vilket gör kvarteret utmärkt för den som är intresserade av kultur. Området erbjuder ett effektivt bus och metro system, med stationer på Colón, Xàtiva och Àngel Guimerà.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile