Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Moncloa / Argüelles

Sök bostäder nu

Moncloa / Argüelles

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Madrid fastigheter till salu i området Argüelles i distriktet Moncloa.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Moncloa

Utvalda fastigheter i Moncloa / Argüelles

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i Moncloa / Argüelles

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Madrid fastigheter till salu i området Argüelles i distriktet Moncloa. Området Argüelles sveper runt om Parque del Oeste, ett vackert grönområde med fontäner och ett stort urval av träd och växter vilket ger en tillflyktsort i staden. Även om det ligger så nära den stora Parque del Oeste, finns det många ställen att äta, dricka och umgås på i Argüelles.

Många affärer, caféer och restauranger ligger längs Calle del Marqués de Urquijo som går rakt igenom mitten av distriktet. Det finns totalt sex skolor i området vilket innebär att barnen kan få bra utbildning nära hemmet.

När du trots allt behöver bege dig till de omgivande områdena är det lätt att ta metro linjerna 3, 5, 6 och 10 som alla går genom distriktet. Det finns också ett extensivt buss nätverk.

Fastigheter till salu och uthyrning i Argüelles erbjuder möjligheten att bo i ett fantastiskt centralt läge, nära det exklusiva Chamberí distriktet, men enda vara endast ett stenkast från den vackra naturen Parque del Oeste.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile