Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Nueva España

Sök bostäder nu

Nueva España

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Nueva España fastigheter till salu idealt belägna i ett lugn område med bra förbindelser till hjärtat av staden

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Nueva España

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av Nueva España fastigheter till salu, inklusive moderna och snygga våningar, perfekt belägna i en lugn miljö men nära allt som staden har att erbjuda. Fastigheter till salu i Nueva España har ofta trädgårdar och är belägna längs trädkantade gator vilket gör dem ideala för familjer och dem som önskar en lugnare livsstil. Nueva España ligger i nordöstra Madrid, inom distriktet Chamartín.

Här kan ni besöka Arte Canal konstutställnings center som håller intressanta och insiktsfulla utställningar under året. Sedan öppnande för allmänheten år 2004 har 3 million besökare välkomnats för att förundras av utställningar om allt från Star Wars till Pompeii. Arte Canal konstutställnings center ligger på Plaza de Castilla, vilket också är hem till de två tornen som utgör "Porten till Europa". De står 114m högt och lutar inåt mot varandra i 15 graders vinkel och de kan ses vart du än befinner dig i Madrid.

Detta lugna bostadsområde ligger perfekt på kort avstånd från AZCA, huvudstadens finans distrikt och är väl förbundet med hjärtat av staden via dess många metro och bussförbindelser. Det ligger också nära några av Madrids bästa internationella skolor vilket gör Nueva España fastigheter ett populärt val för familjer som flyttar till Spaniens huvudstad.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile