Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Vallvidrera / Tibidabo

Sök bostäder nu

Vallvidrera / Tibidabo

Vallvidriera Fastigheter - Exklusiva Fastigheter i Barcelona Vallvidriera

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Valvidrera

Utvalda fastigheter i Vallvidrera / Tibidabo

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i Vallvidrera / Tibidabo

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lugna omgivningar

Lyxiga fastigheter till salu i Vallvidrera är belägna i ett av Barcelonas mest fridfulla och pittoreska distrikt. Från Collserolas bergskam upp till Tibidabo, har husen och villorna till salu i Vallvidrera fantastisk panoramautsikt över Barcelona.

Vallvidrera fastigheter är omgivna av Collserola nationalpark, vilket ger området en rofylld känsla samtidigt som det är lätt tillgänglig till Barcelona centrum. Nationalparken har ljuvliga promenadstråk och mountainbike & cykelstigar. Flygplatsen ligger bara 15 minuter bort.

Vallvidrera villor för tryggt familjeboende

Fastigheter till salu i Vallvidrera är perfekta för familjer som önskar att uppfostra barnen i ett tryggt samhälle med lite bykänsla över sig, men ändå inom nära räckhåll till alla bekvämligheter som storstaden har att erbjuda. Hus, villor, radhus och lägenheter till salu och för uthyrning i Vallvidrera har ofta egna pooler, terrasser och balkonger, mogna och anlagda trädgårdar, säker parkering och säkert tillträde.

Lägenheter till salu och för uthyrning i Vallvidrera är ofta större och nyare byggen och man finner även etagevåningar.

En känsla av gemenskap

Vallvidrera har ett stolt och charmigt arv, med många traditionella butiker och restauranger fortfarande i bruk. Den lokala marknaden utstrålar en känsla av gemenskap och är en utmärkt mötesplats för att träffa andra internationella familjer bosatta i området. Vallvidrera fastigheter ligger nära internationella skolor och privat vårdcentraler. Kontakta gärna våra mäklare för att få veta mer om våra lyxfastigheter till salu i Vallvidrera.

Vi erbjuder gärna allmänna råd om fastighetsköp i Vallvidrera.

Vi erbjuder även ett utbud av skräddarsydda fastighetsförvaltningstjänster anpassade till varje fastighetsköpare intresserad av Vallvidrera fastigheter.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile