Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Eixample Höger

Sök bostäder nu

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av Högra Eixample fastigheter till salu och uthyrning inklusive ljusa och rymliga våningar med balkonger och högt i tak. Högra Eixample, eller Eixample Dreta som det är känt som på Katalanska, är den äldre delen av Eixample området och även om många av områdets våningar har gjorts om till kontor så kan det fortfarande stoltsera med underbara byggnadsfasader och är i arkitektur synpunkt mer intressant än den vänstra sidan av området.

Här kan man se många exempel på Modernista arkitektur i portingångarna, innergårdarna, gatlyktorna och balkongerna på de attraktiva hemmen som tillhör stadens rika elit.

Området är centralt beläget inom Barcelona City, precis till höger om den eleganta Passeig de Gràcia med alla dess underbara barer och design affärer. Uptown känslan i Eixample Dreta betyder att området är ganska tyst på natten även om det bara är en kort promenad till bra barer och restauranger.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile