Lyxlägenheter, villor och egendomar i Barcelonas bästa områden.

Om du längtar efter härligt klimat, en modern stad och en rik kultur, då är Barcelona ett utmärkt val när det gäller bostadssökning. Barcelona är en strandnära stad som regelbundet röstas som en av de bästa platser att bo på i världen. Barcelona har ett Medelhavsklimat med milda, fuktiga vintrar och varma, torra somrar. Ett av Europas mest kosmopolitiska och spännande städer och kombinationen av fantastisk kultur, utmärkt klimat och underbara stränder har gjort Barcelona till en av de mest eftertraktade platser i Europa.

Barcelona är en av Europas mest kända och spännande städer och en utmärkt plats att köpa bostad, antingen som ett andra hem, fastighetsinvestering eller för permanent boende. Barcelona fastigheter förblir en utmärkt långtidsinvestering.

Lucas Fox specialiserar sig på lägenheter och hus till salu i Barcelona och fastigheter att hyra i Barcelona.

Staden är känd för sin varma och välkomnande atmosfär, sin mat, sitt nattliv, shopping, dess arkitektur, särskilt Antoni Gaudis verk, FC Barcelona fotbollslag och härliga stränder.

Lucas Fox fastighetsservice i Barcelona

Barcelona har en växande internationell koloni och det finns ett stort antal internationella skolor och grupper och klubbar för utlänningar.

Från vårt Barcelona kontor erbjuder vi även lägenheter, hus och tomter till salu i de närliggande områdena Sitges, Castelldefels / Gava Mar och Maresme / Barcelonas kust.

Vi är också specialister på att hjälpa ägare att sälja sina fastigheter till både lokala och internationella köpare.

Utbudet av Barcelona fastigheter är lika olika som kultur och mat: traditionella stadslägenheter till salu i gamla stan, eleganta moderna strandlägenheter och takvåningar att köpa nära havet.
Många internationella företag öppnar kontor i Barcelona och vi erbjuder ett stort utbud av kommersiella fastigheter, inklusive Barcelona kontor, lokaler och hotell till salu och att hyra.

Kontakta våra fastighetsmäklare för mer information om Barcelona cityfastigheter att köpa, sälja eller att hyra.