Vilas6 Pris from 4 200 000 € Ny konstruktion
Vilas6 Pris from 4 200 000 € Ny konstruktion

Vilas6 Hus/Villor, Nueva Andalucia, Costa del Sol

  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 3
  • Storlekar från 673m²
  • Bygglov Beviljats

Vilas6 Hus/Villor, Nueva Andalucia, Costa del Sol

Vilas6 är helt enkelt mötesplatsen mellan stad och natur, komfort och sofistikering, lugn och de mest utsökta tjänsterna och fritiden och mycket mer.

Med bara 6 enheter är Vilas6 ett intimt samhälle centralt beläget mellan Marbella och Puerto Banús, i den etablerade urbaniseringen "Atalaya de Río Verde". Ett riktigt speciellt läge, bara några steg från de mest utsökta bekvämligheterna och tjänsterna som erbjuds av Marbella.

Bostaden är sammansatt av 6 tre sovrum "Vilas" (4 parhus och 2 bifogade), med totala bebyggda ytor från 673 m², plus privata trädgårdar och exteriörer på mer än 152 m². Vart och ett av husen har parkeringsplatser för 4 bilar inom det gemensamma underjordiska parkeringsområdet.

Utvecklingen av det perfekta komplexet börjar med sökandet efter den perfekta tomten att få det att hända. Vilas6 är det fantastiska resultatet av denna sökning, följt av det intensiva arbetet som ingår i utformningen av projektet, valet av de bästa materialen och den slutliga konstruktionen av komplexet.

Värme/kyla-systemet har utformats för att uppnå maximal komfort under årets olika årstider, inklusive golvvärme genom vattenledningar, förutom i källaren, samt varm/kall luftkonditionering (även i källaren), med smart oberoende termostater per rum.

Villorna stoltserar också med avancerad installation av Smart System för ytterligare styrning av ljus, värme-kylsystem och ljud, alla med den senaste tekniken för att skapa mysiga eller dynamiska miljöer beroende på ögonblicket.

Vilas6 Ny konstruktion
Vilas6 Ny konstruktion

Läge

Vilas6 har ett unikt läge i Marbella, granne med de mest exklusiva tjänsterna, restauranger, strandklubbar, stränder, golfbanor, köpcentrum, skolor, etc.

Visa på kartan

Vilas6 Pris from 4 200 000 € Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Trädgård
Hus/Villa 4 200 000 € Available Våning 3 3 3 673m² 226m² 152m²

Detaljerna i denna nybyggnationen kan komma att ändras

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA