Sierra-Blanca-LB Pris from €1,675,000 Ny konstruktion
28 tillgängliga bilder
Sierra-Blanca-LB Pris from €1,675,000 Ny konstruktion

Sierra Blanca LB Hus/Villor, Sierra Blanca / Nagüeles, Costa del Sol

  • Slutförd Q3 2021
  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 4
  • Storlekar från 213m²
  • Bygglov Beviljats

Sierra Blanca LB Hus/Villor, Sierra Blanca / Nagüeles, Costa del Sol

Sierra Blanca är ett av de mest exklusiva bostadsområdena på Costa del Sol och är hem för denna fantastiska utveckling av designervillor. Från denna privilegierade miljö erbjuder varje villa spektakulär utsikt över havet och bergen från de stora terrasserna som ger det perfekta utrymmet att koppla av.

Den moderna designen har noggrant genomtänkt sig för att dra full nytta av de vackra omgivningarna. De ljusa vardagsrums- och matsalarna har skjutdörrar från golv till tak som vetter mot terrassen med spektakulär utsikt medan sovrummen har utsikt över havet och trädgården. Fyra och fem sovrum enheter är tillgängliga.

Material och tekniker som används vid byggandet av utvecklingen har valts noggrant för att tillfredsställa även den mest krävande köparen, vilket resulterar i en samling av lyxhus av högsta kvalitet.

Dessutom kan kunder välja mellan flera tillval: en privat pool, jacuzzi på taket, hiss, privat gym och utomhuskök kan alla läggas till på köparens begäran.

Villorna är omgivna av trädgårdar med ett brett utbud av inhemska växter och boende kan njuta av högkvalitativa faciliteter, inklusive en gemensam pool, omklädningsrum och garageparkering.

slingor

  • Storslagen panoramautsikt över havet och bergen
  • Vackra trädgårdar och gemensam pool
  • Möjlighet att lägga till jacuzzi, gym, pool och hiss
  • Samtida och sofistikerad inredning

Läge

Beläget i Sierra Blanca, ett av de mest privilegierade bostadsområdena på Costa del Sol, intill Marbels berömda Golden Mile.

Visa på kartan

Sierra-Blanca-LB Pris from €1,675,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Hus/Villa €1,675,000 n/a 4 4 213m² 126m² -

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA