International
Associate
Sierra-Blanca-LB
Pris from €1,675,000 Ny konstruktion

Sierra Blanca LB Hus/Villor, Sierra Blanca / Nagüeles, Costa del Sol

En ny bostadsutveckling med Hus/Villor till salu I Sierra Blanca / Nagüeles, Costa del Sol med ett start pris på €1,675,000, 1 Hus/Villor tillgängliga

  • Slutförd Q3 2021
  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 4
  • Storlekar från 213m²

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i Sierra Blanca / Nagüeles, Costa del Sol med ett start pris på €1,675,000

Sierra Blanca är ett av de mest exklusiva bostadsområdena på Costa del Sol och är hem för denna fantastiska utveckling av designervillor. Från denna privilegierade miljö erbjuder varje villa spektakulär utsikt över havet och bergen från de stora terrasserna som ger det perfekta utrymmet att koppla av.

Den moderna designen har noggrant genomtänkt sig för att dra full nytta av de vackra omgivningarna. De ljusa vardagsrums- och matsalarna har skjutdörrar från golv till tak som vetter mot terrassen med spektakulär utsikt medan sovrummen har utsikt över havet och trädgården. Fyra och fem sovrum enheter är tillgängliga.

Material och tekniker som används vid byggandet av utvecklingen har valts noggrant för att tillfredsställa även den mest krävande köparen, vilket resulterar i en samling av lyxhus av högsta kvalitet.

Dessutom kan kunder välja mellan flera tillval: en privat pool, jacuzzi på taket, hiss, privat gym och utomhuskök kan alla läggas till på köparens begäran.

Villorna är omgivna av trädgårdar med ett brett utbud av inhemska växter och boende kan njuta av högkvalitativa faciliteter, inklusive en gemensam pool, omklädningsrum och garageparkering.

slingor

  • Storslagen panoramautsikt över havet och bergen
  • Vackra trädgårdar och gemensam pool
  • Möjlighet att lägga till jacuzzi, gym, pool och hiss
  • Samtida och sofistikerad inredning
Sierra-Blanca-LB

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Hus/Villa €1,675,000 n/a 4 Sovrum 4 Badrum 213m², Terrass 126m² -

Läge

Beläget i Sierra Blanca, ett av de mest privilegierade bostadsområdena på Costa del Sol, intill Marbels berömda Golden Mile.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA