San-Pedro-JB Slutsåld
Ny konstruktion

San Pedro Strandlägenheter - FAS 2

Lyxbebyggelse med lägenheter med 2 och 3 sovrum i ett utmärkt område bredvid stranden i San Pedro de Alcántara, Marbella

Nya fastigheter - Off plan, FAS 2. Denna strandnära bebyggelsen erbjuder hög kvalité och de senaste dekorationtrenderna, med vita marmorgolv i vardagsrummet, snickerier och möbler i trä


Andra fasen har previs släpptst i denna nya strandbebyggelsen i San Pedro de Alcántara, belägen bara några få meter från strandpromenaden med direkt anknytning till berömda och lyxiga Puerto Banús och Marbella.
Dessa splitter nya hus till salu ligger i det exklusivaste bostadsområdet i Nueva Alcántara, med breda avenyer och cykelbanor, endast 2 minuter från nya San Pedro de Alcántara Boulevard med 55 000m² trädgårdar, gångvägar, en amfiteater och restauranger.

 

Extras

• Marmorgolv
• Snickerier av god kvalité
• 2 eller 3 sovrum
• Belägna vid stranden

 

San-Pedro-JB

Läge

San Pedro är en kustby belägen i hjärtat av Costa del Sol,halvvägs mellan centrala Marbella och Estepona. San Pedro är en växande hot spot för internationella fastighetsinvesterare, men har dock behållt den bekväma känslan av en liten by fill med lokala tjänster, barer och cafeér.


Se mer fastigheter till salu i Marbella

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA