Nueva-Andalucia-CM Pris from €2,400,000 Ny konstruktion
13 tillgängliga bilder
Nueva-Andalucia-CM Pris from €2,400,000 Ny konstruktion

Nueva Andalucia CM Hus/Villor, Nueva Andalucia, Costa del Sol

  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 4
  • Storlekar från 489m²
  • Bygglov Beviljats

Nueva Andalucia CM Hus/Villor, Nueva Andalucia, Costa del Sol

Designad med en bekväm livsstil i åtanke, en av de senast utvecklade tomterna i centrala Nueva Andalusien, unik utveckling med 8 parhus och 3 fristående villor som erbjuder snygga och sofistikerade hem i vacker miljö. Inom gångavstånd till Puerto Banús (som ligger 5 minuters bilresa bort) och fantastisk utsikt över kusten, Medelhavet och Gibraltar, kommer villorna byggas till högsta standard med överklagande av funktionell lyx.

Arkitektonisk design, landskapsarkitektur och tidlös kvalitet på varje fastighet har noggrant övervägts. arkitekten har dragit inspiration från naturen för att skapa en uppsättning mycket speciella familjehem i Nueva Andalusien.

Fastigheterna har vinklar för att skapa mer intressant arkitektur och fördelas över tre våningar som alla är förbundna med en hiss som ger mångsidiga bostadsutrymmen. Utöver en modern stil erbjuder utvecklingen en rad olika typer av fastigheter, som alla har unika egenskaper som moderna glasvinkällare, takterrasser med 8 x 3m saltvatten infinity pooler och fantastisk inredning

Material, funktioner och dekorativa element har valts för att skapa snygga bostadsutrymmen; en 24-timmars gated community som är privat men ändå nära alla bekvämligheter moderna men samtidigt varm och välkomnande.

Detta är ett utmärkt läge om du letar efter att vara inom gångavstånd till nästan allt och fortfarande njuta av ett lugnt liv i ett extra boende med optimal utsikt.

slingor

  • Modern men ändå sofistikerad design inspirerad av naturen
  • 5 minuter från Puerto Banús
  • 24-timmars säkerhet
  • Takterrass med 8 x 3 m saltvattenpool
  • Garage, trädgård, solarium och veranda

Läge

Denna utveckling ligger i hjärtat av Nueva Andalusia, bara 5 minuters bilresa till Puerto Banús, 10 minuter till Marbella centrum och omgivet av ett exceptionellt utbud av restauranger, golfbanor och fritidsanläggningar.

Visa på kartan

Nueva-Andalucia-CM Pris from €2,400,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Hus/Villa €2,400,000 n/a 4 4 489m² 227m² -

Detaljerna i denna nybyggnationen kan komma att ändras

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA