International
Associate
Nueva-Andalucia-9L
Pris from €615,000 Ny konstruktion

Vackra bergssluttningsbostäder

Nybyggnad erbjuder mer än 50 lyxiga lägenheter och takvåningar i 9 fantastiska villor med gemensamma pooler och grönskande trädgårdar.

  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 2 & 4
  • Storlekar från 90m²
  • Bygglov Beviljats

Rymliga och lyxiga bergsluttningsegendomar med storslagen utsikt i en lågdensitetsutveckling precis ovanför Puerto Banus och omgiven av 3 golfbanor.

Belägna i utmärkta anlagda trädgårdar med 2 utomhuspooler, hittar vi dessa magnifika bostäder i en lågdensitetsutveckling som omfattar över 50 enastående lägenheter och takvåningar i 9 villor; alla med fantastisk utsikt över Golf Valley och Medelhavet. Det gemensamma klubbhuset erbjuder en inomhuspool såväl som ett gym och spa för den boendes åtnjutande.

Varje villa har 5 till 7 fastigheter på 90 m² -284 m², med 2-5 sovrum, alla med halvt skuggade terrasser med fantastisk utsikt av den omgivande landsbygden. Flera av trädgårdslägenheterna ståtar även med privata pooler och takvåningsegendomarna är speciellt rymliga. De är försedda med parkeringutrymmen och generösa förvaringsenheter.

Bostäderna har designats i en tidslös, klassisk stil med ljus och rymlig inredning, moderna kök, vardagsrum med öppen planlösning och eleganta badrum med fristående badkar, duschkabiner och vacker elfenbensfärgad marmorsfinish. De här exklusiva bostäderna kännetecknas av utmärkt kvalitetsfinish av överlägsna märken och låter dig njuta av en lyxig livsstil i en idyllisk enklav på Costa del Sol.

Kontakta vårt säljteam för mer information om denna fantastiska nya utveckling som beräknas vara färdig i slutet av 2019.

Höjdpunkter

  • Lummiga anlagda trädgårdar med pooler och klubbhus
  • Över 50 enheter med 2-5 sovrum att välja från
  • Panoramautsikt över Golf Valley och Medelhavet
  • Utmärkt lokalisering nära Puerto Banus
  • Lyxig finish och elegant inredningsdesign
  • Parkeringsmöjligheter och förrådsenheter
Nueva-Andalucia-9L

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet €615,000 Våning 0 2 Sovrum 2 Badrum 90m², Terrass 8m² -
Takvåning €2,155,000 Våning 1 4 Sovrum 4 Badrum 271m², Terrass 162m² -

Läge

Denna nya utveckling har ett högt läge, i kullarna i Nueva Andalucia, strax ovanför Puerto Banús och omgiven av 3 golfbanor. El Lago de las Tortugas precis bredvid utvecklingen ger vacker grön utsikt och de underbara sandstränderna på Costa del Sol ligger bara några minuters bilresa.

Förutom att ha hem till flera golfbanor i världsklass, erbjuder Nueva Andalucia den glamorösa hamnen i Puerto Banús, lyxshopping och fina restauranger och Marbella och Malaga flygplatser bara 15 respektive 45 minuter bort.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA