International
Associate
New-Golden-Mile-CAHI
Pris from €405,000 Ny konstruktion

Boutique Golf-lägenheter

Rymliga högkvalitetslägenheter med ett urval av lyxiga kök och sovrum på New Golden Mile

  • Slutförd Q2 2020
  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 2
  • Storlekar från 106m²
  • Bygglov Beviljats

En fantastisk ny utveckling av botiquelägenheter till salu på New Golden Mile i Estepona.

Den här exceptionellt lyxiga utvecklingen erbjuder en spännande livsstils-investeringsmöjlighet på New Golden Mile i Estepona. Gruppen av stora botiquelägenheter och takvåningar kombinerar modernitet, elegans och bekvämlighet; varje lägenhet är utrustad med topp-apparater och golv, medan de exklusiva Gunni och Trentino-köken och badrummen kan väljas av köparen. Med sådana anpassningsbara beståndsdelar är varje egendom lika individuell som dess ägare.

Lägenheterna sticker ut för de vida öppna utrymmena och syd-sydöstläget som låter rikligt naturligt ljus översvämma egendomen. Med intelligenta luftkonditionerings-system erbjuder lägenheterna bekvämlighet året runt. Dessutom har varje egendom antingen en miljövänlig privat pool eller jacuzzi omgiven av terrasser, för att få ut det mesta av det utmärkta klimatet.

Komplexet som utvecklingen ligger i erbjuder förstklassiga bekvämligheter, inklusive en stor gemensam pool, en barnpool, ett gym med spa och turkiska bad, tryckdusch och ett avslappningsområde med infraröd belysning.

Strategiskt lokaliserat nära alla bekvämligheter området har att erbjuda, såväl som den utmärkta golfbanan i Golden Mile och endast 5 minuter från Puerto Banus. Med gångavstånd till affärer och bekvämligheter är lägenheterna lätta att hyra ut, vilket erbjuder en attraktiv hyresavkastning. Förutom att vara en lovande investeringsmöjlighet kan lägenheterna bli en lyxig fast bostad eller semesterboende på Costa del Sol.

New-Golden-Mile-CAHI

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet €405,000 Våning 0 2 Sovrum 2 Badrum 106m², Terrass 82m² -
Lägenhet Såld Våning 2 3 Sovrum 2 Badrum 142m², Terrass 47m² -

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA