New-Golden-Mile-CAHI Pris from €445,000 Ny konstruktion
10 tillgängliga bilder
New-Golden-Mile-CAHI Pris from €445,000 Ny konstruktion

Boutique Golf-lägenheter

  • Slutförd Q4 2020
  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 2
  • Storlekar från 106m²
  • Bygglov Beviljats

Boutique Golf-lägenheter

Den här exceptionellt lyxiga utvecklingen erbjuder en spännande livsstils-investeringsmöjlighet på New Golden Mile i Estepona. Gruppen av stora botiquelägenheter och takvåningar kombinerar modernitet, elegans och bekvämlighet; varje lägenhet är utrustad med topp-apparater och golv, medan de exklusiva Gunni och Trentino-köken och badrummen kan väljas av köparen. Med sådana anpassningsbara beståndsdelar är varje egendom lika individuell som dess ägare.

Lägenheterna sticker ut för de vida öppna utrymmena och syd-sydöstläget som låter rikligt naturligt ljus översvämma egendomen. Med intelligenta luftkonditionerings-system erbjuder lägenheterna bekvämlighet året runt. Dessutom har varje egendom antingen en miljövänlig privat pool eller jacuzzi omgiven av terrasser, för att få ut det mesta av det utmärkta klimatet.

Komplexet som utvecklingen ligger i erbjuder förstklassiga bekvämligheter, inklusive en stor gemensam pool, en barnpool, ett gym med spa och turkiska bad, tryckdusch och ett avslappningsområde med infraröd belysning.

Strategiskt lokaliserat nära alla bekvämligheter området har att erbjuda, såväl som den utmärkta golfbanan i Golden Mile och endast 5 minuter från Puerto Banus. Med gångavstånd till affärer och bekvämligheter är lägenheterna lätta att hyra ut, vilket erbjuder en attraktiv hyresavkastning. Förutom att vara en lovande investeringsmöjlighet kan lägenheterna bli en lyxig fast bostad eller semesterboende på Costa del Sol.

Läge

Denna utveckling ligger inom en exceptionell urbanisering på Marbels New Golden Mile, omgiven av golfbanor. Urabanisation är omgiven av bekvämligheter och tjänster och bara 5 minuter från Puerto Banús på den vackra Costa del Sol.

Visa på kartan

New-Golden-Mile-CAHI Pris from €445,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Lägenhet €445,000 Våning 0 2 2 106m² 82m² -

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA