Marbella-PA Slutsåld
Ny konstruktion

Ny bostadsutveckling i Ojén

Fantastiska nutida lägenheter och takvåningar med 2 och 3 sovrum och state-of-the-art detaljer och avslutningar.

Premium våningar i en unik omgärdat område, excellenta gemensamma faciliteter i vackert natur läge i Ojén, Marbella.

Denna underbara nya bostadutveckling i Ojén njuter av hänförande läge, över kullarna i Marbella, erbjuder enastående vyer över staden och Medelhavets gluttrande strandlinje.
Det har en health club med gym, spa och inomhus pool, så väl som utomhus pooler, ett business centre, onsite uthyrnings service och concierge service.
2 och 3-sovrums lägenheter och takvåningar med parkerings platser och förråds rum kommer att erbbjudas och vart och ett av hemmen inom denna bostadsutveckling kan njuta av högklassiga golv, LED belysning, klimat kontroll, utrustade badrum och kök med Gunni & Trentino och Siemens apparater eller motsvarande, fullt iisolerande UV skydd fönster och ett stort utbud av extras och uppgraderingar som kan arrangeras och personligendesignas att möta varje klients önskemål och smak. Våningarna är designade i hösta arkitekt standard och är fint energi snåla med ljusfyllda interiörer och generösa uteområden. 
Denna speciella bstadutveckling är ideal för familjer, par och yrkesmänniskor som söker en vacker tillflyktsort från massorna i Marbella, men ändå med tillgång till allt som erbjuds där. Det prima läget, cutting-edge arkitekt designen och storleken på denna nya bostadsutveckling gör den unik.  
Kienter som köper före 15 September erhåller en enastående rabatt på 8-10%. Ett tllfälle man inte får missa!

Marbella-PA

Läge

Ny bostadsutveckling belägen i vackert, naturligt läge med vyer mot Medelhavel, bara minuter från det livliga centrat i Marbella och glamorösa Puerto Banus. IDet ligger på kullarna i Marbella, inom samhället Ojén. Bara en kort tur med bil till La Cañada shopping centre,  Juanar natur reservat och 40 minuter från Málaga flygplats.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile