Marbella-LF2
Pris from €1,375,000 Ny konstruktion

Lyx stadshus och villor

24 nutida stadshus och 35 lyx villor till salu i en underbar ny bostadsutveckling med gemensamma trädgårdar, pooler, gym och spa i Rio Real, Marbella.

  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 4
  • Storlekar från 213m²

24 nutida stadshus och 35 fräscht designade lyx villor belägna i subtropiska trädgårdar på västra sidan av Rio Real, Marbella.

Fenomenal bostadsutveckling belägen på västra sidan av Rio Real, öster om Marbella Town, mgivna av oliv och pinje klädda kullar, sand dynor och underbara stränder
Detta är andra fasen på ett väldigt framgångsrikt bostadsprojekt som gett 24 ultra moderna off-plan 4-sovrums stadshus och 35 nydesignade villor för att möta marknadens efterfrågan. 
Stadshusen kan skryta med tak terrasser med plunge pools och är spridda över 4 fvåningar med ljusa öppen plan boytor och ett 2-bils garage och förrådsrum på botten plan.
Villorna erbjuder 3, 4 eller 5 bsovrum och vackert designade trädgårdar med privat pool.
Köparen, oavsett om stadshus eller villa, kan tycka till i några av elementen på layouten och detaljeena med fastigheten och således skapa ett eget dröm hem. 
Detta exklusiva bostads komplex ligger i en underbar subtropisk gemensamm trädgård med pooler och ett privat klubbhus med spa, gym och social lounge.

Marbella-LF2

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Hus/Villa €1,375,000 n/a 4 Sovrum 3 Badrum 213m², Terrass 74m² -

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA