International
Associate
Marbella-GMC
Pris from €3,200,000 Ny konstruktion

Enastående nya villor till salu på Marbellas Golden Mile

Se fler detaljer om dessa enastående nya villor till salu på Marbellas Golden Mile.

  • Slutförd Q1 2019
  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 4
  • Storlekar från 549m²
  • Bygglov Beviljats

Lyx villor till salu i ny bostadsutveckling på Marbellas Golden Mile

En utsökt ny bostadsutveckling med lyx villor i Lomas de Marbella Club, på Golden Mile. Detta muromgärdade område har 24 hour security för total avkoppling i ett oslagbart Marbella läge. Omgivet av grönska och enastående herresäten så ligger villirna priviligierat.  Inte endast har fastigheterna olika layout men de kan också personaliseras att passa smaken och stilen på köparen så att ert nya hem i Marbella blir helt perfekt. Videare njuter bostäderna av Medlehavs utsikt, ett verkligt idylliskt läge.  Med dess exceptionella arkitekt stil och state-of-the-art design är villorna ett imponerande val för dem son önskar ett hänförande nytt hem i ett oslagbart Marbella läge. Skryter med avslutningar av högsta standard så har villorna sann komfort och lyx. 
Lucas Fox erbjuder 2 underbara 4-sovrums villor, var och en med ansenlig pool och stor terrass som är perfekt för att njuta av det lugna läget. Endast få minuter iväg från Marbellas exklusiva klubbar, excellenta restauranger, golf banor och lyx spas med erbjuder ändå privathet och avskildhet så erbjuder villorna det bästa av två världar. 

Marbella-GMC

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Hus/Villa €3,200,000 n/a 4 Sovrum 5 Badrum 549m², Terrass 62m² -

Läge

Belägna inom Lomas de Marbella Club, skryter villorna med ett oslagbart läge på Marbellas exklusive Golden Mile. Även om de är avskilda och fridfulla och omgivna av grönska så är de boende bara minuter från områdets bästa strand klubbar, sport klubbar och spa. Golden Mile är också hem till ett antalexceptional Michelin-stjärne restauranger och butik affärer. Allt man behöver för en riktigt lyxig livsstil. 
Detta är ett perfekt läge för familjer tack vare villornas närhet till internationella skolor.  

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA